Els "arcade" clàssics reviuen a les nostres consoles: Street Fighter III 3rd Strike i Mortal Kombat Arcade Kollection

2 min

Les companyies acostumen a esprémer al màxim allò del que en poden treure rendiment i es què l'èxit que han aconseguit les sagues de Street Fighter i Mortal Kombat en les seves versions en màquines recreatives han estat aclaparadors al llarg dels temps i totes les seves versions i edicions. Ara toca el torn a Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition i Mortal Kombat Arcade Kollection.

Street Fighter III 3rd Strike, com indica el nom, és la tercera revisió de la tercera part del joc de lluita Street Fighter en les que, a més a més de mínims canvis en la jugabilitat, progressivament han anat afegint nous lluitadors a la llista dels combatents seleccionables, política que Capcom s'ha acostumat a aplicar en altres versions del joc.

Aquest cop, el títol inclou l'afegitó Online Edition, el qual ens informa de les noves funcionalitats de joc en xarxa que se li han afegit al mateix temps que s'han millorat els gràfics adaptant-los a les possibilitats de resolució de les consoles d'última generació. A més a més s'ha incorporat un sistema de desafiaments que va més enllà d'un balanç devictòriesi derrotes, i que obligarà als jugadors a complir certs assoliments per aconseguir les recompenses.

Tot i què jahavíemgaudit d'adaptacions en format físic en plataformes anteriors a l'actual generació, aquest cop només podrem aconseguir-los a partir d'aquesta setmana mateix a través dels sistemes d'adquisició digitalPlayStation Network i Microsoft Xbox LIVE Arcade per 14,99 € o 1200 punts Microsoft, respectivament. A més a més és podran desbloquejar des d'ara mateix al lluitador Gill o la funcionalitat "dip switch" que permet accedir a diferents opcions del joc només per 0.99 € o 80 punts Microsoft. Més endavant s'oferirà també el sistema de compatibilitat amb YouTube.

L'altre èxit dels jocs de lluita que més ens han fet gaudir a les sales recreatives ha estat Mortal Kombat i més recentment en una versió adaptada a les consoles d'avui dia. Aquest cop Warner Bros Interactive Entertainment ha anunciat Mortal Kombat Arcade Kollection, que inclourà per primera vegada dins un mateix paquet Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 i la versió definitiva de la tercera part, Ultimate Mortal Kombat 3. El joc, desenvolupat per Other OceaniNetherrealm,a banda també de millores gràfiques, afegirà a l'experiència arcade original el mode de joc en línia, taules de classificació, assoliments i trofeus. Aquest paquet estarà disponible per a PlayStation 3, Xbox 360 i ordinador i el podrem aconseguir a través de descàrrega a finals d'aquest mes, el proper dimecres 31 d'agost. Els preus en aquest cas seran de 7,99 € a PlayStation Network i PC i per 800 punts Microsoft a Xbox LIVE!

Comenta-ho al fòrum

stats