Final Fantasy XIV: AAR 2.3 Defenders of Eorzea

Zoom

FinalFantasyXIV torna a rebre una actualització i arriba a la versió 2.3. Com és costum aquesta és una actualització que augmenta contingut a tots els nivells i tipus dejugabilitati també aporta noves formes de joc amb la inclusió de nous sistemes com les Frontlines o el Chocobo Raising

EDUARD TRÈMOLS | Barcelona

Cada tres mesos Square Enix allibera una enorme quantitat de contingut amb forma d'actualitzacions temàtiques (totes tenen un guió i segueixen la història del joc). Sempre hi trobem contingut molt variat, des de noves masmorres o raids, missions i també característiques completament noves. En aquest article llistarem tot el que ha rebut FFXIV: A Realm Rebornen aquesta última entrega de contingut.

Noves misions

Vint noves missions transportaran als jugadors a diferents decorats de Eorzeaper seguir amb el guió principal. Retrobarem personatges coneguts i serem espectadors directes dels fets que ocorren en aquest món en lluita. També hi hauran noves missions necessàries a completar abans d'accedir a les noves masmorres o Primals.

Les Grand Companiestambé tindran noves tasques per nosaltres i així tindrem l'opció d'aconseguir més rangs.

El detectiu Hildibrand

FFXIV_2.3_hildibrand.jpg Zoom

FFXIV_2.3_hildibrand.jpg

Aquest personatge va començar a agafar protagonisme a la darreraactualització i en aquesta segueix present amb noves tasques. Les sevesmissionssemprecomencenamb un misteri sense resoldre. Mitjançant algunes pistes i la inestimable ajuda de la sevacompanyaElliehaurem de sercapaçde resoldre totes lesincògnites. Com sempre mai hi faltarà l'humor (molt, moltjaponès).

Mapes del tresor

Aquesta és una nova característica d'aquesta actualització. De forma ocasional el jugador rebrà un mapa del tresor amb un nivell recomanat, tant de personatge com d'equip. Un cop tinguem el mapa, haurem de desxifrar a on està el cofre amb la recompensa.

Noves recompenses de les Grand Companies

Les Grand Companies són una sort de faccions, en total n'hi ha tres i en un moment de la nostra història haurem de decidir a quina ens enrolem. Fen les tasques i completant les seves missions guanyarem una moneda que farem servir per adquirir objectes o bé pujar de rang. Amb cada actualització trobarem nous objectes i recompenses, en aquesta que ens ocupa estaran disponibles si hem arribat o superat el rang de Second Lieutenant

Housing

Una altra característica nova, fins ara el housing estava limitat a les Free Companies (Germandats / Clans de jugadors) i era una inversió bastant important. Ara cada jugador podrà tindre el seu espai dins d'Eorzeai decorar la seva pròpia llar.

Les cambres privades tindran diferents opcions per modificar-les al nostre gust. Canviar el terra, les parets o col·locar diferents objectes és només el principi.

També hi ha hagut modificacions al housing per germandats amb canvis de preus i augment de capacitat.

Chocobo Raising

FFXIV_2.3_Chocobo_Raising.jpg Zoom

FFXIV_2.3_Chocobo_Raising.jpg

Els Chocobossón l'animal més conegut de l'univers Final Fantasy i aquí no només es fan servir com a muntures sinó que tenen una part molt important dins de la història.

Aquesta nova característica consisteix a ensenyar diferents trucs a la nostra mascota. Ara podrem fer accions com netejar el seu estable i participar a diferents proves amb ells. Recordem que els Chocobos també són els nostres aliats i poden pujar de nivell, equipar-se amb peces d'equip i definir el seu rol.

Canvis visuals

Tindrem nous pentinats disponibles per modificar el nostre personatge, la inclusió de l'esteticista a la darrera actualització farà possible modifiquem l'aparença del nostre personatge amb els nous estils

Nous edificis i bases han sigut construïdes a diferents mapes, sobretot a la zona de RevenantToll(punt de trobada a nivell màxim)

Els efectes climatològics han rebut petites modificacions, destaca la pluja que afecta directament al terra de forma més visual.

Noves masmorres

En total hi ha tres noves masmorres, dos d'elles són la versió difícil de les que ja coneixen els jugadors de FFXIV però cal recordar que Square no es limita a augmentar la vida i al mal que fan els enemics sinó que la masmorra té camins, enemics i monstres nous, l'únic que es repeteix és l'ambientació.

La masmorra nova és Hullbreaker Isle ambientada en una illa tropical on trobarem enemics més potents de l'acostumat. Les versions difícils de les masmorres conegudes son Tam-Tara Deepcroft i The Stone Vigil. Totes tres són per a quatre jugadors i amb un temps limit de noranta minuts per vèncer l'enemic final.

Nou Primal: Ramuh

FFXIV_2.3_Ramuh_2.jpg Zoom

FFXIV_2.3_Ramuh_2.jpg

Després de lluitar contra el temut Leviathan ara és l'hora d'enfrontar-nos al senyor de la tempesta: Ramuh. Com ja és costum hi haurà dues versions diferents, la difícil (hard) i l'extrema (extreme). Per accedir a l'extrema caldrà completar la difícil.

Aquest és un contingut preparat per a vuit jugadors i amb un límit de seixanta minuts per completar la batalla.

Syrcus Tower

FFXIV_2.3_Cyrcus_Tower.jpg Zoom

FFXIV_2.3_Cyrcus_Tower.jpg

Aquesta és la primera actualitzacióde la raidCrystalTower amb una nova ala totalment nova i tres nous enemics: Scylla, Amon i Xande.

Està preparada per a vint-i-quatre jugadors, tres grups de vuit jugadors (només es podrà interactuar amb el nostre grup però els veurem a tots tres simultàniament).

Només podrem rebre una peça d'equip per setmana. Podrem entrar tant com vulguem i endur-nos la recompensa en forma de xapes per adquirir equip però no podrem aconseguir més d'una peça d'equip per setmana

The Second Coil of Bahamut Savage

Aquesta és una nova dificultat per la raid The SecondCoil of Bahamut i Square promet que serà molt difícil i només apte per a jugadors experimentats. Aquesta versió coexistirà amb la normal i els jugadors podran canviar d'una a una altra sense limitació. Tot i així no hi ha recompenses en forma d'equip únic sinó que en aquest cas serà la consecució d'un títol i d'un assoliment.

Frontlines

FFXIV_2.3_Frontlines.jpg Zoom

FFXIV_2.3_Frontlines.jpg

Una nova característica enfocada al Jugador contra Jugador (el joc anava molt coix en aquest sentit com ja en vam parlar a l'anàlisi). Constarà d'una batalla massiva entresetantados jugadors en tres equips, o sigui, vint-i-quatre jugadors per equip en un camp de batalla d'una mida considerable.

Les partides tindran una duració de trenta minuts.A partde conquerir diferents zones del mapa també tindrem l'oportunitat devèncerenemics especials quebrindaranbeneficis a la nostra facció.

Les faccionsésdecidiransegons laGrandCompanies on estem enrolats.

The Hunt

I tornem a trobar una altra característica nova. Aquesta consisteix a caçar diferents enemics especials per tot Eorzea. Aquests enemics només es podran vèncer amb un grup de tres o quatre jugadors. Aquest nou mode de jugabilitat provocarà que els jugadors facin ús de l'exploració per trobar les bèsties a eradicar.

A les dependencies de cada Grand Companies els jugadors trobaran una pissarra amb les tasques relacionades amb The Hunt. També estarà informada la recompensa en forma de mark bills. Hi ha dos tipus de markper guanyar, les tasques què es publiquen de forma diària i les que ho fan de forma setmanal que seran elite.Igual queles anteriors s'informarà dels enemics a vèncer, la seva localització i la recompensa.

Les Elite Marks només seran rebudes per enemics amb molt poder que només apareixeran en condicions específiques. En canvi els enemics comuns seran molt més fàcils de trobar.

Desynthesis i noves receptes

FFXIV_2.3_Desynthesis.jpg Zoom

FFXIV_2.3_Desynthesis.jpg

Una nova eina per als amants del crafting(fabricació). El Desynthesis permetrà destruir objectes per aconseguir els seus materials bàsics. Cada professió tindrà un tipus de Desynthesis associat, si som ferrers, no podrem destruir peces de tela i viceversa.

Totes les professions de fabricació han sigut actualitzades com ja és costum amb noves receptes. Actualització rere actualització els diferents sistemes de fabricació van millorant.

A part de tots aquests canvis i addicions esmentats hi ha correcció de nombrosos bugs i també petites modificacions que es poden consultar aquí.