FIFA 12 també arribarà a Nintendo 3DS

2 min

EA SPORTS, la companyia responsable de la saga FIFA, ha confirmat avui que la versió per a Nintendo 3DS de la seva dotzena entrega se sumarà a les ja anunciades per a PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii , PSP i Nintendo DS.

Està previst que FIFA 12 arribi al mercat a partir de la tardor. El joc inclourà més de cinc-cents clubs amb llicència oficial i, com no podia ser d’altra manera, aprofitarà plenament les possibilitats de control específiques que ofereix la nova portàtil de Nintendo.

Des d’EA SPORTS asseguren que els nous controls tàctils canviaran totalment la jugabilitat. Els xuts gaudiran de la màxima precisió ja que, amb un simple toc sobre la pantalla inferior, adoptarem la perspectiva del nostre jugador. A més, els controls tàctils ens permetran dibuixar un xut amb efecte i també incrementar-ne la potència.

La ubicació de la càmera inclou ara una nova posició arran de gespa que ens oferirà una major espectacularitat i aprofitarà al màxim la sensació de profunditat. A més, el joc inclou, per primera vegada el Mode Street. Es tracta de partits de cinc contra cinc que s’ubicaran en exòtiques localitzacions o també en pistes interiors, captant perfectament l’essència del futbol de carrer.

Hi haurà vuit modalitats de joc diferents, la oferta més gran que la companyia ha realitzat mai per a un joc de futbol portàtil. FIFA 12 per a Nintendo 3DS també ens donarà la possibilitat de jugar contra altres jugadors a través de la connexió Nintendo Wi-Fi Connection. Pel que fa al Mode Torneig hi trobarem més de cinquanta competicions reals. El Mode Carrera consisteix en jugar i gestionar la trajectòria del club per assolir la màxima categoria.

FIFA 12 està essent desenvolupat per EA SPORTS Canadà i, tal i com us dèiem, el trobareu a les vostres botigues a partir d’aquesta mateixa tardor.

Comenta-ho al fòrum.

stats