Europa espera l'actualització 2.5 d'Aion

2 min

NCsoft ha anunciat l'arribada de l'actualització 2.5 d'Aion, el seu MMORPG més actual, presentada sota el nom d'Empyrean Calling. Aquesta actualització estarà disponible pels servidors europeus el proper 25 de maig de 2011.

Tot i que aquesta actualització va veure la llum a Corea ja fa uns mesos, finalment arribarà a Europa carregada de novetats i millores pel que fa al contingut i aspecte tècnic. Mentrestant però, als països asiàtics ja es preparen per l'actualització 3.0, de la que es pot veure un tastet al final del vídeo que ens ha facilitat l'empresa coreana.

Entre les principals característiques de l'actualització es troben les següents: · Actualització Gràfica: S'obre l'opció d'un nou motor gràfic que serà compatible amb les targetes gràfiques d'alta gamma. Quan activeu aquesta configuració els resultats saltaran a la vista. La il·luminació és més brillant i l'entorn guanya més ombres i millor qualitat en les textures. · Dues instàncies noves, Empyrean Crucible i Esoterrace: Empyrean Crucible, que presenta una zona de batalla on els grups s'enfrontaran a 10 nivells d'enemics, cadascun dels quals comptarà amb 5 onades successives de dificultat creixent. Vèncer en Esoterrace privarà a la facció dels Balaur dels recursos vitals necessaris per mantenir l'Exèrcit Tiamat. Gaudeix de noves mascotes com alguna de les moltes possibles recompenses d'aquestes instàncies. · Millora en la personalització dels personatges: Aconsegueix que la teva imatge destaqui entre la multitud. Es recompensarà diària i setmanalment amb nous títols. A més, s'han afegit moviments actualitzats als personatges dels jugadors. · Augmenta el Nivell Màxim de la Legió: El nivell màxim de la Legió s'ha augmentat de tres a cinc, permetent un increment de l'espai del magatzem comú per cada nivell, juntament amb nous objectes. · Mentors: Lidera un grup de personatges que almenys tinguin 10 nivells inferiors al teu, i seràs recompensat al ajudar-los. Els mentors poden obtenir noves missions com a recompensa, ja sigui de forma diària o setmanal. · Més mascotes i nou sistema d'ànim: Adopta noves mascotes després de participar en les diferents missions o les noves instàncies. Interactua amb les mascotes per aconseguir que es mantinguin mantenir felices. Les mascotes compten amb bosses d'aliment per a ells, en les quals poden emmagatzemar aliments, beguda i objectes de màgia que podran utilitzar automàticament per si mateixos.

Comenta-ho al fòrum.

stats