Espectaculars vídeos d’Assassin’s Creed: Revelations [E3]

3 min

Ahir, durant la conferència d’Ubisoft a l’E3, la companyia va presentar molts jocs, però un dels més esperats pels usuaris, sense cap mena de dubte va ser la tercera part de les aventures d’EzioAuditore, Assassin’s Creed: Revelations.

A AC:Revelations controlarem a un Ezio clarament envellit, que ja sobrepassa la cinquantena d’anys i que intentarà seguir el rastre del seu avantpassat Altaïr Ibn-La’Ahad. La recerca el portarà fins a Constantinopla, una ciutat que es troba assetjada pels Templers. A banda de deslliurar-la de les mans dels seus enemics, el florentí també haurà de viatjar fins a la fortalesa de Masyaf, l’amagatall de l’orde dels Assassins a la qual pertanyia Altaïr. Precisament, en el vídeo que va mostrar ahir Ubisoft serem testimonis de l’accidentada arribada d’Ezio al seu destí i de l’emboscada a la qual haurà de fer front.

Després d’aquest tràiler, Ubisoft també va ensenyar-nos un fragment d’una partida real al joc, que ens situava en plena zona portuària de Constantinopla. Allà havíem d’intentar destruir una enorme cadena que retenia tots els vaixells a dins del port i així poder embarcar-nos per a prosseguir el nostre viatge.

Per tal de poder acabar amb aquesta cadena Ezio va utilitzar un dels elements que suposarà una novetat respecte les anteriors entregues: les bombes de fabricació pròpia. En aquest cas vam poder veure una vella coneguda, la bomba de fum, tot i que a AC:Revelations serà més espectacular i quan la llancem ens obligarà a activar la Vista d’Àguila, en cas contrari, ens resultarà molt difícil veure on són els nostres enemics. Una altra de les bombes utilitzades va ser l’explosiva, que va encarregar-se d’enderrocar la torre des d’on sortia la cadena.

A partir d’aquí va començar una frenètica fugida en què Ezio se servia de diverses cordes que anaven entre vaixell i vaixell per, a mode de tirolina, desplaçar-se ràpidament entre les embarcacions. En arribar a la seva nau, el nostre protagonista es va servir d’un llançaflames per tal de desfer-se de la resta de vaixells enemics i així obrir-se pas. La presentació va acabar amb Ezio Auditore escapant d’un veritable infern de flames.

Pel que vam poder veure, l’apartat gràfic del joc ha patit certs retocs que n’han millorat l’aspecte en general. A més, s’han suavitzat moltíssim les transicions entre les escenes cinemàtiques i els moments en que podem controlar el personatge de manera que ambdues s’integren a la perfecció.

A continuació us deixem amb els dos vídeos, el tràiler oficial distribuït per Ubisoft i també el vídeo amb aquest fragment d’una partida real capturat per la web IGN.

Si us heu quedat amb ganes de conèixer més detalls del joc podeu consultar els diferents articles que hem anat publicant. Hi ha un recopilatori amb tota la informació que es va donar durant l’anunci de sortida, una notícia sobre alguns dels personatges disponibles i també un tràiler de presentació previ a l’E3.

Assassin’s Creed: Revelations sortirà al mercat el dia 15 de novembre i estarà disponible per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360.

Comenta-ho al fòrum

stats