Electronic Arts compra PopCap

1 min

Electronic Arts s'ha decidit a donar una passa endavant i comprar PopCap, una desenvolupadora que s'ha fet un lloc dins de la comunitat de jugadors casuals gràcies a títols tan accessibles i divertits com Peggle, Zuma, Bjeweled o Plants vs Zombies. El cost total de la compra puja a un total de 750 milions de dòlars, dels quals 100 milions s'han destinat a l'adquisició d'accions. També inclou una important partida econòmica destinada al manteniment de l'actual equip de desenvolupadors. Això suposa l'adquisició no només de l'estudi sinó també de totes les seves IP.

Ja fa mesos que es rumorejava amb força la possibilitat que PopCap passes a formar part de la llista d'estudis interns d'Electronic Arts. Es donaven totes les condicions. D'entrada, els beneficis que està generant EA (1000 milions l'últim trimestre) permeten fàcilment l'operació. Segon, els jocs de PopCap s'adapten perfectament al perfil que cerca la distribuïdora per a la seva expansió, és a dir, senzills, aptes per a tots els públics i que es puguin vendre a totes les plataformes joc incloent dispositius mòbils. Per acabar, es tracta d'una desenvolupadora molt reconeguda i valorada per la qualitat dels seus jocs.

A partir d'ara s'obren nous interrogants: quin serà el proper objectiu d'EA? Com reaccionarà Activision, la seva principal competidora? La propera podria ser Zynga? El temps ho dirà.

Comenta-ho al fòrum

stats