Dust 514 serà gratuït

1 min

El CEO de CCP, Hilmar Veigar Pétursson, ha parlat del nou projecte exclusiu de PlayStation 3, Dust 514, un videojoc d'acció i ciència ficció ambientat en uns escenaris molt amples i un sistema de joc centrat en el multijugador.

Com que es tracta d'un videojoc online massiu es requereixen servidors dedicats per a que el videojoc sigui funcional i és aquest motiu el que ha impulsat a la companyia a demanar un pagament de 10-20 dòlars al iniciar el videojoc.

Aquestes han estat les declaracions del CEO al respecte.

"Obtindreu el videojoc de forma gratuïta però haureu de comprar crèdits al començar el joc. Pot ser acabem funcionant de forma totalment gratuïta d'aquí un temps, però necessitem recuperar part de la inversió al principi per a cobrir el llançament.

Al principi farà falta comprar crèdits de pre-compra, així que pagareu uns 10-20 dòlars per entrar al joc, però obtindreu aquest mateix import en forma de crèdits que podreu bescanviar posteriorment en el joc. No és com en d'altres shooters en els que veieu les vendes virtuals."

Hilmar Veigar Pétursson també ha comentat el motiu de l'exclusivitat de Dust 514 a PlayStation 3, cintant com a principal raó la flexibilitat de Sony amb el seu sistema online.

Comenta-ho al fòrum

stats