Diablo III, anunciat pel proper 15 de maig

2 min

Activision-Blizzard finalment ha anunciat de forma oficial la data definitiva de sortida al mercat de Diablo 3, un dels jocs més esperats dels últims anys, i que segueix la història de les dues parts anteriors, on havíem de fer front tant a Diablo com a la resta dels seus germans.

Blizzard també comença avui les prereserves de l'edició digital de Diablo III, a través de la pàgina que l'empresa nord-americana ha habilitat per gestionar les reserves del joc. Tot i això, fins al dia 1 de maig a les 9 del matí, encara es mantindrà l'opció d'aconseguir una copia digital de Diablo III, de forma gratuïta, per als jugadors de World of Warcraft que paguin un any de subscripció, i també rebran una muntura exclusiva pel WoW, i accés a la beta a la futura expansió d'aquest MMORPG, Mists of Pandaria.

En declaracions de Mike Morhaime, cofundador de Blizzard Entertainment: "Després de molts anys de dur treball del nostre equip de desenvolupament i mesos de proves a la beta de centenars de dedicats jugadors de tot el món, estem ja a la recta final. Esperem donar els últims retocs a Diablo III durant els pròxims dos mesos i oferir a tots els jugadors la millor experiència possible d'un joc d'acció i rol a partir del 15 de maig.

A Diablo III, combatrem en la pell d'un dels cinc personatges possibles, el bàrbar, el bruixot, el mag, el monjo o el caçador de dimonis, i ens enfrontarem en combat contra interminables legions de dimonis. En la nostra empresa iniciada per netejar el Santuari de les forces de l'Infern, recorrerem diferents tipus d'escenaris, recollirem experiència, artefactes i habilitats, i coneixerem personatges clau de la història, com el ja conegut Deckard Cain.

La tercera part de Diablo sortirà per a PC i Mac a un preu de 59,99€ tant en format físic com en digital. L'edició col·leccionista tindrà un preu de 89,99€, només estarà disponible en botigues físiques i vindrà acompanyada per la capsa blanca, un Blu-Ray/DVD d'escenes "entre bastidors" dels desenvolupadors, la banda sonora de Diablo 3, un llibre d'art del joc de 208 pàgines i un un USB que representa una pedra de l'ànima de 4GB, i que conté les versions completes de Diablo 2 i Lord of Destruction, la seva expansió. També s'hi inclou contingut exclusiu per als jocs Diablo 3, World of Warcraft i Star Craft 2: Wings of Liberty, encara sense determinar.

Comenta-ho al fòrum

stats