Deus Ex: Human Revolution número 1 en vendes a l Regne Unit amb una sola setmana al mercat

2 min

La tercera entrega de la saga futurista Deus Ex s'ha situat en el primer lloc en vendes al Regne Unit desbancant fins al tercer llocl'èxit Zumba Fitness, i per darrera del també llençat aquesta setmana Driver San Francisco. La bona crítica i les expectatives generades al voltant del títol l'han portat a aquestes excel·lents xifres, i no és per menys ja que la fórmula que barreja el joc de rol i de trets en primera persona s'ha modernitzat mantenint la qualitat del ja considerat clàssic Deus Ex. Deus Ex: Human Revolution ens porta a l'any 2027, cronològicament abans que el primer Deus Ex i que el posterior Deus Ex: Invisible Wars, i ens situarà en els origens de la història. Una història futurista i que beu de diferents fonts de les que podem destacar, per exemple,Blade Runner en les que les persones i els robots humanoides/cyborgs es barregen iplantegenproblemes i dilemes morals. En aquest cas, és el corrent ideològic del Transhumanisme que pren força en l'argument. Les persones són "millorades" amb els anomenats "augments" que no deixen de serpròtesisi implants que augmenten les capacitats físiques i neuronals dels que són sotmesos a aquests canvis plantejant molts interrogants al voltant de la moralitat d'aquestes intervencions i sobre quina és la finalitat real, sil'interèseconòmic de les grans corporacions o la veritable millora i recuperació d'aquells realment necessitats. Si aquest plantejament li sumem una bona dosi de teories sobre conspiracions obtindrem una madeixa ben embullada, de la que el nostre protagonista Adam Jensen n'haurà de treure trellat. Fins a 21 augments estaran disponible per al nostre personatge.

L'estètica ciberpunk és un dels elements a destacar d'aquest joc, ja que fins i tot la firmaMusterbrand comercialitza una línia de roba sota llicència molt semblant a la que vesteix el protagonista del joc: gavardina, pantalons texans i diversos dissenys exclusius de samarretes.

Ja us vam presentar un espectacular vídeo amb el que ens presentaven el joc a la passada fira E3 i ara ja podeu gaudir del tràiler de presentació del joc:

Doncs ja el tenim disponible perMicrosoft Xbox 360,Playstation 3 iPC i Eidos i Square-Enix ja ens tenen preparat contingut addicional per a descàrrega disponible cap a l'octubre amb el que podrem descobrir més detalls de la conspiració, nous entorns i nous personatges, així com la reconstrucció dels augments d'Adam des de zero creant un nou personatge.

Comenta-ho al fòrum

stats