Demostració de Duke Nukem Forever exclusiva per als membres del First Access Club

1 min

2K Games y Gearbox Software anuncien que els privilegiats membres de Duke Nukem First Access Club seran els primer a jugar a la demostració de l'esperat Duke Nukem Forever, que estarà disponible el 3 de Junio de 2011.

El grotesc Duke Torna després de quinze anys de llarg desenvolupament de rumors que proclamaven la seva cancel·lació definitiva però ja està a punt d'arribar, exactament ho farà el proper 10 de juny, i quatre dies més tard ho farà a Nord Amèrica, a les consoles de saló Xbox 360 i PlayStation 3 i a ordinadors equipats amb Windows.

Com ja hem dit abans, tan sols els usuaris que siguin membres del Duke Nukem First Acces Club, que a més dona accés a material exclusiu en forma d'informació, imatges etcètera, podran accedir a la demostració el proper 3 de juny. Però encara hi esteu a temps, per a aconseguir el preuat codi us val comprar l'edició de l'any de Borderlands o reservar Duke Nukem Forever.

A més, per una ocasió especial cal un vídeo molt especial on el propi president de Gearbox Software , Randy Pitchford, hi apareix fent l'anunci del llançament de la demostració.

Comenta-ho al fòrum.

stats