Demà comença el Saló del Còmic

2 min

RAUL ARRIBAS| Barcelona

Demà dijous 3 de maig comença una nova edició d'un dels salons de còmics més importants d'Europa, el Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Fa algunes setmanes ja us vam anunciar alguna de les notícies més importants i avui només volem recordar-vos que l'esdeveniment està a punt de començar. El lloc escollit és com els darrers anys la Fira de Barcelona, en concret el seu pavelló número 8:

Els horaris són els següents:

  • Dijous 3 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
  • Divendres 4 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
  • Dissabte 5 de maig: de 10:00 a 21:00 h.
  • Diumenge 6 de maig: de 10:00 a 20:00 h.

I els diferents preus per el que podeu accedir al recinte són: - Entrada general: 6 € L’entrada es podrà adquirir a les taquilles del Saló del Còmic. L’entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia.

- Entrada Descompte: 4 € De venda únicament a les taquilles del Saló del Còmic. Els titulars del carnet de les biblioteques públiques de Catalunya, carnet ClubTR3SC i del Carnet Jove podran adquirir les entrades al preu de 4 €. L’entrada serà vàlida únicament per a una persona i un dia. Aquesta oferta no és acumulable a altres promocions.

- Entrada Grups Escolars: 2 € Per als grups escolars que vulguin fer la visita al Saló del Còmic l’entrada té el preu especial de 2 € per a cada alumne i és gratuïta per als docents acompanyants. Per obtenir aquest descompte, cal presentar a les taquilles un escrit amb el segell de l‘escola i el vist-i-plau de la direcció del centre, on consti el nombre d’alumnes i professors que volen accedir al Saló. Aquesta promoció no és acumulable a altres descomptes.

A mésles persones nascudes al 1982 tindran una invitació gratuïta que podran recollir a les taquilles del Saló. Caldrà que presentin el seu DNI, passaport o carnet de conduir.

Ens veiem allà!

stats