Crytek s'encarregarà del proper Homefront

2 min

THQ ha anunciat que la propera entrega de Homefront serà desenvolupat per Crytek, creadors de la saga Farcry i Crysis. Analitzat a Vadejocs al seu dia, Homefront va ser rebut amb fredor per la critica, i tot i que va convèncer molt més als usuaris gràcies a la seva història ben treballada, THQ va decidir prescindir dels seus creadors, l'empresa Kaos Studios, aprofitant una reestructuració interna.

Segons Danny Bilson, vicepresident executiu de THQ: "Escollir Crytek per al desenvolupament del nou Homefront confirma la nostra estratègia de treballar sempre amb els millors talents de la indústria. La història i els entorns únics de Homefront van captivar a jugadors de tot el món, amb la tecnologia líder en la indústria i l'experiència en el gènere dels jocs de trets de Crytek estem segurs que el proper Homefront tindrà la qualitat que els jugadors ens exigeixen".

D'altra banda, Cevat Yerli, president i fundador de Crytek, ha comentat "Creiem que Homefront té un univers molt fort, amb un gran potencial i que sempre ha comptat amb el suport de THQ. Per a nosaltres, portar el nostre nivell d'exigència pel que fa a la qualitat, creativitat i producció, al proper joc de la franquícia Homefront, és una oportunitat única. Gràcies a la confiança que THQ posa en nosaltres, donant-nos gran llibertat creativa en un dels seus títols més importants, podrem oferir un joc realment bo". Bones intencions per part de les dues empreses per portar a bon port el proper projecte conjunt. La seqüela encara no té nom però té previst el seu llançament per a l'any 2014.

Comenta-ho al fòrum

stats