Crysis 2 ja a la venda

1 min

Crysis 2, el nou projecte de Crytek que presenta una Nova York devastada per un atac alienígena , ja està a la venda i disponible a les botigues especialitzades.

Com ja hem dit, Crysis 2 ens situa en la ciutat de Nova York , perfectament recreada i que capta l'encant de la metròpolis, que ha estat víctima d'un atac extraterrestre amb armament letal per als humans. Nosaltres encarnarem el paper d'un soldat que farà ús del Nanosuit 2 i totes les seves habilitats, força, velocitat, invisibilitat, per fer front a la greu amenaça que sofreix la humanitat.

La major virtut de Crysis 2 és el gran espectacle visual que ens brindarà gràcies al seu potent motor gràfic anomenat CryENGINE 3 que, a més, permetrà gaudir de gràfics en tres dimensions aportant una major intensitat i immersió durant les partides.

Per últim, i com a tot joc d'acció actual requereix, hi ha disponible una modalitat online competitiva que comptarà amb sis modalitats i dotze localitzacions diferents, totes de llocs emblemàtics de Nova York, en els qual jugar i fer ús del renovat Nanosuit 2.

Comenta-ho al fòrum.

stats