Contingut disponible a l’eShop de Nintendo 3DS

2 min

Nintendo ha explicat avui quin contingut hi haurà disponible a la botiga virtual de la seva nova consola portàtil, la Nintendo 3DS. El servei estarà disponible a partir del dia 7 de juny i permetrà descarregar jocs originals de GameBoy, clàssics de Nintendo adaptats a les 3D, jocs de Nintendo DSiWare i també incorporarà un navegador d’internet compatible amb fotografies en 3D i que es podrà executar mentre estem jugant per tal de consultar informació. Això sí, no admetrà la tecnologia flash.

Centrant-nos ja en el contingut que ens trobarem a l’eShop, cal destacar una bona notícia i és que el gran clàssic de NES, Excitebike, estarà disponible de forma gratuïta i aprofitant les 3D. Altres títols que també hi trobarem són Super Mario Land, Alleway o Tennis de GameBoy.

Per cert, de cara al llançament de l’eShop a Japó ja s’ha confirmat la sortida de jocs com Kirby’s Dream Land, Mega Man Dr. Willy’s Revenge, Baseball, Avenging Spirit, Downtown Special Its Kunio’s Period Piece Assemble Everyone!, Breakout 3D, Mystery P.I o Xevious. Queda per veure si aquests jocs també ens arribaran als usuaris europeus.

Per altra banda, Nintendo ha informat que a través de la botiga virtual els usuaris es podran descarregar l’apliació gratuïta Pokédex 3D on s’hi emmagatzemaran dades dels més de cent-cinquanta Pokémon dels jocs Pokémon Edición Negra i Pokémon Edició Blanca. Es tracta d’un programa que permetrà veure a aquestes bestioletes en tres dimensions, animats i també sentir els seus sons més característics. Aquesta mena d’enciclopèdia es podrà anar completant gràcies a la informació que podrem intercanviar amb els nostres amics a través de SpotPass.

Per tal d’accedir a la nova actualització caldrà anar al menú de configuració de la consola, a través del menú Home, seleccionar Altres Opcions, escollir la darrera pàgina i finalment clicar a Actualització.De moment, i per a aquells més curiosos, us deixem amb l’anunci japonès de la posada en marxa de l’eShop de Nintendo 3DS i que ha fet públic EuroGamer.

Comenta-ho al fòrum

stats