Conferència PRE-E3 d'Electronic Arts

3 min

Electronic Arts ha presentat avui en la seva conferència PRE-E3 gran part de l’arsenal que té preparat per als videojugadors de cara al pròxim any fiscal. Ben puntuals a la cita, EA ha promès, només de començar, una conferència diferent a la de la resta. Electronic Arts ha dedicat tota la conferència a explicar les virtuts dels seus nous títols i a ensenyar-los, sobretot. Tot seguit repassem les novetats que l'empresa amb seu aRedwood City, California, ha mostrat aquesta tarda:grans videojocs que aviat sortiran a la venda.

La conferència ha començat amb l’aparició de la continuació d’una de les grans franquícies d’EA aquesta generació, Dead Space 3, un joc desenvolupat, com els anteriors episodis de la llicència, per l'estudiVisceral Games. Aquesta nova aventura succeirà en un món obert. Aquest cop sembla que queden les naus de banda, haurem de lluitar contra enemics molt més grans. La clau d’aquesta entrega és, segons EA, el joc multijugador cooperatiu. Dead Space 3 arribarà a les botigues el febrer de 2013 per a ordinador, PlayStation 3 i Xbox 360.

MAXIS ha anunciat dos nous videojocs. SimCity Social, el nou videojoc de SimCity per a Facebook, i SimCity per a PC, que també estarà disponible a les botigues a partir de febrer de 2013. Un SimCity que, per primera vegada, tindrà joc multijugador.

Seguint amb el PC, EA i Bioware han anunciat que a partir del mes de juny es podrà jugar a Star Wars the Old Republic de manera gratuïta fins arribar al nivell 15. Quan un jugador assoleixi aquest nivell haurà de començar a pagar la quota corresponent.

EA Sports ha volgut donar tot el protagonisme a Madden NFL 13, el videojoc per excel•lència d'EA Sports als Estats Units. Madden NFL 13 incorporarà fins i tot un simulador de Twitter en el mode carrera i es podran gestionar les partides des de diferents dispositius (consola, ordinador, tauleta tàctil i telèfon intel·ligent). Madden NFL 13 també gaudirà, com SimCity, de la seva versió social per a Facebook.

Segurament, la notícia més important d'EA Sports és el retorn d'NBA Live. Moltes persones esperaven el videojoc NBA Elite tot just fa sis mesos. EA finalment en va cancel·lar el desenvolupament i un any després promet tornar amb NBA Live.

El futbol també ha ocupat un lloc important en aquesta conferència. FIFA 13, amb Lionel Messi a la caràtula del videojoc, promet millorar encara més el que FIFA 12 ens oferia i ampliar el videojoc en sistemes operatius iOS i Android. El vídeo de joc real constata que és un gran simulador... Fins i tot mostra actituds antiesportives de jugadors com Pepe de Real Madrid.

I per rematar-ho, EA Sports ha fet pública l’adquisició de la llicència oficial d'UFC i serà, doncs, l'encarregada del desenvolupament dels videojocs oficials d’aquest campionat de lluita.

Els jocs de trets també han tingut cert protagonisme a la conferència d’Electronic Arts. Des d’ara mateix ja es pot comprar el contingut premium per a Battlefield 3. Armes, vehicles, mapes, modalitats de joc i molt més, per continuar donant vida als modes en línia d’aquest joc de trets en primera persona.

Medal of Honor tindrà una nova entrega, Medal of Honor: Warfighter. Totes les missions del joc estaran localitzades a llocs on o bé hi ha hagut un conflicte o bé hi ha un conflicte armat actualment. El videojoc estarà disponible a partir del 23 d’octubre de 2013 per a ordinador, PlayStation 3 i Xbox 360. I si encara en voleu més, Crytek ha anunciat que el febrer de 2013 arribarà a les tendes Crysis 3.

I per finalitzar, torna Need For Speed Most Wanted. NFS Most Wanted fou el primer NFS d’aquesta generació. El videojoc va ser llançat per a Xbox 360 i ara torna per la porta gran, gràcies als desenvolupadors de Criterion. La data de sortida oficial és el 30 d’octubre de 2012.

Fins aquí tot el que ha donat de si la conferència d’Electronic Arts, un esdeveniment en el que hem tornat a constatar la importància que estan cobrant els dispositius mòbils i les xarxes socials en la indústria dels videojocs.

stats