Compte enrere per la fase beta d'Assassin's Creed Revelations

AssassinsCreedRevelations Zoom

AssassinsCreedRevelations

Ubisoft ha anunciat que la versió beta multijugador d'Assassin's Creed Revelations, que inicialment era exclusiva per a membres de PlayStation Plus i Uplay, s'obrirà l'accés a tots els membres de Playstation Network entre avui dia 8, i l'11 de setembre, però hi haurà un nombre limitat de descàrregues possibles.

La beta multijugador té nou personatges diferents per escollir, el Sentinella, el Vanguardia, el Guardià, el Visir, l'Actriu, el Diaca, el Bombarder, l'Entabanadora i el Campió, 3 mapes, l'Hospital de Cavallers, Antioquia i Constantinoble, i quatre modes de joc, que són l'Es Busca, Cacera, Duel a mort i Assalt a l'Artefacte. El que hi ha a la fase beta només és una mostra del que es podrà trobar al joc complet d'Assassin's Creed Revelations.

En aquesta nova entrega de la franquícia d'assassins, Ezio Auditore segueix els passos d'Altaïr en un viatge d'investigació, assassinats i misteris. És un camí perillós que portarà a Ezio a Constantinoble, el cor de l'Imperi Otomà, en què una armada de templers amenaça amb desestabilitzar la regió.

Assassin's Creed Revelations estarà disponible el quinze de novembre d'enguany per a PlayStation 3, Xbox 360 i PC. Per a més informació sobre la beta es pot visitar la pàgina que Ubisoft ha creat per a la ocasió.

Comenta-ho al fòrum