Compte enrere de PlanetSide 2

1 min

La secció de jocs en línia de Sony, Sony Online Entertainment, ha iniciat un compte enrere a la pàgina oficial del PlanetSide 2.

La primera part de PlanetSide pràcticament creava i explorava un gènere nou, el conegut com MMOFPS, jocs de trets en primera persona situats en grans servidors per tal que centenars de jugadors hi participessin en batalles massives i en servidors permanents. Aquesta primera part estava ambientada en un futur llunyà, on controlàvem naus, tancs, "mechas" i tot tipus de vehicles en una guerra sense fi entre tres bàndols.

Mitjançant la opció de resposta ràpida, podíem entrar ràpidament al camp de batalla i ajudar a conquerir o a defensar bases d'una o altra facció, fent que la línia de batalla es mogués constantment i que el bàndol que controlés més territori aconseguís més beneficis en experiència i diners.

Per les primeres informacions de la seva segona part, haurem d'esperar unes quantes hores més, a fi i efecte que el comptador de la seva pàgina oficial arribi a zero.

Comenta-ho al fòrum

stats