Comença la LAN Party Volcànica.cat

Zoom

Avui a les quatre de la tarda s'obriran les portes de la Volcànica.cat, la LAN Party de la garrotxa que enguany cel·lebra la sisena edició i que comptarà amb la presència de Roger Baldomà i Leiva com a representat d' ara VaDeJocs i iepa! Studios.

El recinte firal d'Olot és de nou el lloc escollit per l'organització i des d'avui dia 30 de setembre fins al 2 d'octubre s'hi esdevindran tot tipus d'activitats.

La Volcànica.cat ha plantejat dos espais diferenciats. D'una banda tindrem la zona de jocs i competicions on fins a 100 participants podran competir a diferents videojocs, i participar a les diferents activitats dirigides. Aquesta zona serà privada, però la Volcànica.cat comptarà amb una zona oberta al públic no inscrit on s'impartiran diferents tallers, conferències i activitats relacionades amb les noves tecnologies.

En aquesta zona pública s'hi emplaça la conferència Programació de jocs i aplicacions per a plataformes mòbils (Android, iOS i Windows Phone) que impartirà Roger Baldomà i Leiva, Co-fundador de VaDeJocs.Cat i iepa! Studios. La conferència en qüestió es durà a terme demà dissabte dia 1 d'octubre a l'Escola d'adults de la Garrotxa a les cinc de la tarda.

Cal destacar la resta de conferències i tallers que s'hi faran, tots centrats en noves i futures tecnologies:

Divendres 30 de setembre

  • 18:00 Xerrada sobre geocaching - Recerca de tresors amb GPS a càrrec de Gil Baltrina

Dissabte 1 d'octubre

[ comenta al fòrum ]