Capcom ensenya les seves cartes: El millor del Captivate 2012

4 min

Fa una setmana, entre el 2 i el 5 d'abril, Capcom va celebrar la seva pròpia conferència anual per a anunciar nous videojocs i presentar les novetats dels ja coneguts, en aquesta ocasió s'esperava més informació de Resident Evil 6 i de Devil May Cry, entre d'altres, com Monster Hunter. Per fi ha acabat el temps d'embargament informatiu que ha de passar després de cada Captivate, el nom d'aquest esdeveniment de l'empresa japonesa, així que finalment ha arribat la informació que tant esperàvem.

Durant el Captivate 2012 es van presentar nous tràilers i imatges de Resident Evil 6, Devil May Cry, nous vídeos de la versió per a PSVita d'Street Fighter vs Tekken, es va anunciar per primera vegada una nova entrega de Lost Planet, aquest cop desenvolupat per una altra empresa, i hem pogut veure un parell de vídeos de Dragon's Dogma.

Street Fighter vs Tekken

Pel que fa a aquest joc de lluita en la seva versió de PSVita, es van presentar un parell de tràilers, un enfocat a la història, i el segon als nous personatges que acompanyaran aquesta entrega i algunes característiques que afegiran més contingut també al joc de PlayStation 3. Els nous personatges presentats són Blanka, Sakura, Elena i Dudley per part d'Street Fighter, i Lei i Christie per part de Tekken. El joc a Vita permet partides en línia contra jugadors de PlayStation 3 i a més a més si es té el videojoc ambdues consoles, es compartiran aquests personatges afegits a la versió de PlayStation 3, i els podrem utilitzar també al mode en línia.

Tràiler dels nous personatges i noves característiques.

Tràiler de la història.

Lost Planet 3

Es va presentar també el primer tràiler d'aquesta tercera entrega de Lost Planet, un joc en el que hem de lluitar contra els elements i criatures de totes les mides possibles, aquest cop tindrem alguna ajuda de màquines encara més grans que en l'anterior entrega. Lost Planet 3 per primera vegada en la sèrie, està desenvolupat per una empresa externa a Capcom, anomenada Spark Unlimited, creadors de Legendary i Turning Point: Fall of Liberty per a PlayStation 3, Xbox 360 i PC. El tràiler presentat és totalment en CGI, és a dir, no hi inclou cap escena real del joc, per tant no podem conèixer encara les novetats que ens trobarem en el camp de l'estil de joc.

Devil May Cry

Encara es desconeix la data de sortida d'aquesta nova versió de Devil May Cry, una nova entrega de la saga de Hack'n'Slash que aporta també un redisseny de Dante, el protagonista de la història, que no ha acabat d'agradar als fans de l'antiheroi de cabells blancs. A Devil May Cry, Dante és declarat l'enemic públic número u, i segons s'anuncia per televisió, tothom l'estarà cercant. Al joc, no només haurem de lluitar contra els clàssics dimonis, sinó que és tota la ciutat la que es transforma en temps real per intentar assassinar a Dante.

Resident Evil 6 Capcom també ha presentat un segon tràiler d'una de les seves sagues més estimades, i amb novetats força significatives pensades per cridar l'atenció dels fans dels zombis i dels virus creats per Umbrella. A Resident Evil 6 tindrem nous enemics sorgits del Virus C, una versió més potent que les anteriors mutacions i que causarà que tornin els zombis i no només els infectats com teníem a Resident Evil 4 i 5. També coneixerem un nou personatge, en Jake Muller, que es destaparà com el fill d'Albert Wesker, un dels clàssics enemics de la franquícia, però encara està per veure quin és el seu paper en l'aparició d'aquest nou brot del virus. Més personatges ja coneguts també faran la seva aparició, com en Chris i en Leon, amb redisseny inclòs, que en aquesta aventura sembla que no col·laboraran al tenir objectius contraposats.

El mode Mercenaries torna a aparèixer en un Resident Evil, després de la seva sortida també a 3DS amb el seu propi joc, i a Revelations, i també s'hi ha inclòs un mode cooperatiu a tot el mode història, tant en el joc en línia com en la mateixa consola. També s'ha canviat el control i es permetrà disparar en moviment, una de les queixes més habituals dels fans després de jugar a Resident Evil 5. Finalment, s'ha avançat la data de sortida, que finalment serà el dos d'octubre d'enguany.

Dragon's Dogma

Acostumats com ens tenen als vídeos amb grans criatures, aquest parell de tràilers mostrats durant el Captivate 2012 es queden una mica curts, però per molt petits que siguin aquests nous enemics anunciats, seran igual de perillosos degut al seu nombre i a l'espectacularitat dels combats que ens oferiran. Parlem dels fantasmes i dels no-morts, que s'uneixen a l'exèrcit de grius, gegants, dracs, hidres i demés fauna fantàstica que intentaran fer-nos la vida impossible a base d'urpades i dentades.

Dragon's Dogma té prevista la seva sortida al mercat europeu el proper vint-i-cinc de maig per a PlayStation 3 i Xbox 360.

Fantasmes

No-morts

Comenta-ho al fòrum

stats