Bungie agraeix als afeccionats el seu suport

2 min

Fa uns quants dies us vàrem anunciar els diversos esdeveniments que organitzaria Bungie Studios en motiu del vintè aniversari de la companyia. Un cop finalitzada l'efemèride, que ens ha permès de veure l'anunci de Bungie Aerospace o el llançament del videojoc Marathon per a iPad, els responsables de l'estudi han publicat una carta d'agraïment dirigida a tots els afeccionats que han donat suport la companyia en aquests vint anys.

A continuació teniu un breu resum de la carta escrita per Bungie.

"Gràcies per haver fet possible el nostre vintè aniversari i el Bungie Day d'aquest any, que ha estat genial. Mentre ens anem preparant per a passar a convertir-nos en seguidors de l'univers que el nostre estudi va començar a crear ja fa més de deu anys, és bo saber que se'ns considera una companyia molt estimada... Alguns podrien prendre's la transició com una ocasió agredolça amb una sensació de pèrdua i de tristor. Nosaltres ho veiem d'una altra forma. Halo està en bones mans... Les vostres.

Halo és vostre. De moltes formes, sempre ho ha estat. Els seus nous encarregats lluitaran, com ho vàrem fer nosaltres, per a fer de missatgers dignes, però vosaltres rebreu el paquet. Manteniu aquests personatges i històries en els mateixos estàndards inesquinçables en els que han estat mentre nosaltres dúiem el timó, però permeteu que floreixin i canviïn i creixin com és degut."

Podeu llegir la carta original en el següent enllaç.

Comenta-ho al fòrum

stats