Beta de Battlefield 3 anunciada pel 29 de setembre

1 min

Electronic Arts ha anunciat que la beta multijugador de Battlefield 3 es trobarà disponible el 29 de setembre. A la fase beta podrem participar al mapa de l'Operació Metro, una missió que ens situarà a les afores de París, a les fosques, i en mig d'un bombardeig. Dues unitats d'elit, formades pels jugadors, tindran missions diferents, una tindrà com a prioritat atacar l'estació M-Com mentre l'altra l'haurà de protegir.

Amb la versió beta de Battlefield 3 també ens podrem registrar a Battlelog, una xarxa social creada especialment per aquest joc que ens permetrà comunicar-nos i competir amb els nostres amics, registrar les estadístiques i compartir els progressos que anem fent.

La beta multijugador de Battlefield 3 estarà disponible per a PlayStation 3, Xbox 360 i PC. Reservant la versió digital de Battlefield 3 per a PC a Origin, es tindrà accés a la beta a partir del 27 de setembre. A partir del mateix dia es tindrà accés si s'ha reservat l'edició limitada de Medal of Honor. En qualsevol altre cas, la beta començarà el dia 29 de setembre tant a PC com a PlayStation 3 i Xbox 360. Battlefield 3 sortirà oficialment el 27 d'octubre d'enguany, per a PC, Xbox 360 i PlayStation 3.

Comenta-ho al fòrum

stats