Avanç: Resident Evil Revelations [PS3, X360, Wii U i PC]

2 min

El celebrat Resident Evil Revelations, un dels millors jocs de 3DS, arriba ara a Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC i Wii U. El joc de Capcom està ambientat entre Resident Evil 4 i 5, i reuneix Jill Valentine, Chris Redfield i alguns nous personatges a la mar Mediterrània, en un enfrontament contra Veltro, un grup bioterrorista que està disposat a emprar una nova variant del virus-T per sumir el planeta en el caos.

JOAN-ALBERT ROS | Barcelona

Resident Evil Revelations va enriquir en el moment del seu llançament el catàleg de Nintendo 3DS i segueix essent un dels millors títols del catàleg de la portàtil, que perd ara el trumfo de poder-lo oferir en exclusiva. Amb el seu llançament en plataformes de saló, Capcom pot aspirar a satisfer una part significativa del públic descontent amb l'enfocament de Resident Evil 6, en el que el terror se supedita a l'acció, ja que Revelations recupera en bona mesura la faceta survival horror dels Resident Evil d'antany. Com que vam analitzar Revelations en el moment del seu debut, ara només oferim unes pinzellades sobre el seu argument i ens ocupem de les novetats amb les obsequiarà el joc en les noves plataformes que l'acolliran.

La versió per a consoles de saló i ordinadors Windows ha estat desenvolupada a partir del joc per a 3DS però s'hi han dut a terme diverses millores per adequar l'experiència a la potència de les noves plataformes que acolliran ara el joc: l'apartat visual d'aquesta versió és d'alta definició, i s'han perfeccionat els efectes d'il·luminació i el so.

Aquest cop, però, Resident Evil Revelations torna amb extres nombrosos, com un nou mode de dificultat i un nou enemic d'allò més amenaçador i terrorífic i noves armes, noves habilitats i nous personatges disponibles de la franquícia entre el repertori d'agents seleccionables, entre els que de moment destaca l'enigmàtic Hunk, que vam veure per darrer cop a Resident Evil - Operation Raccoon City, una spin-off discutit de la saga zombi per excel·lència.

En el Mode Assalt, com a l'original per a 3DS, ens enfrontarem en missions diferents amb enemics nombrosos i de distintes mides i habilitats, obtindrem actualitzacions d'armes, augmentarem el nivell dels nostres personatges, els podrem personalitzar, i podrem jugar online en modalitat cooperativa o bé en solitari.

Capcom ha difòs un parell de vídeos, que incloem en aquest avanç, en els que podem apreciar els canvis en aquesta revisió de Revelations. En un d'ells podem veure escenes del mode història, en l'altre se'ns mostra en acció l'enigmàtic Hunk, l'agent de les forces especials de la companyia farmacèutica i de desenvolupament d'armament biotecnolègic Umbrella conegut amb el sobrenom de Mr. Death.

Aquest Resident Evil Revelations revisat, millorat i ampliat serà llançat en aquesta nova encarnació el proper 24 de maig de 2013 a Europa.

stats