Atac informàtic a la web de Deus Ex Human Revolution [ACTUALITZADA]

2 min

Segons es pot llegir a la pàgina web de KrebsonSecurity, una empresa que es dedica a tractar notícies sobre seguretat, el joc Deus Ex Human Revolution ja es trobaria amenaçat, fins i tot, abans de sortir al mercat.

L’atac a la pàgina de Deus Ex Human Revolution , els seus fòrums i també a la web d’Eidos podria haver suposat el robatori de les dades privades d’uns 80.000 jugadors que estaven registrats al portal. A més, els hackers haurien amenaçat a la companyia responsable del jocamb filtrar el codi font del joc que haurien obtingut durant aquest assalt.

Sempre segons KrebsonSecurity, els hackers formarien part del mateix grup que a principis de setmana va atacar el col·lectiu Anonymous, molt de moda darrerament a causa dels seus enfrontaments amb Sony.De fet, tot sembla indicar que són ex integrants del propi Anonymous, descontents amb les darreres decisions adoptades pel col.lectiu.

Molts dels usuaris que ahir van intentar entrar a la pàgina de Deus Ex es van trobar amb un missatge deixat per aquests atacants en què s’hi podia llegir els pseudònims dels hackers quepodrien estar al darrere de l’acció.

Imatge del missatge que es podia llegir ahir a la web de Deus Ex

Al llarg d’aquest matí sembla que hi ha hagut algunes dificultats per accedir a les webs esmentades, però ara mateix la situació ja sembla estar restablerta i no s'hi fa cap esment d'aquest possible atac, a excepció d'un tema encetat en els fòrums de la pàgina de Deus Ex.

La sortida de Deus Ex Human Revolution per a PC, PlayStation 3 i Xbox 360 està prevista per al dia 26 d’agost.

ACTUALITZACIÓ: Square Enix, propietària d'Eidos, ha confirmat oficialment que Eidosmontreal.com i diverses webs relacionades amb videojocs com Deus Ex Human Revolution han patit l’atac per part d’un grup de hackers.Segons la companyia,els assaltants haurien obtingut més de 25.000 adreces de correu electrònic, tot i que han volgut tranquil·litzar els usuaris assegurant que aquestes no incorporaven cap tipus d’informació de caràcter personal i que ells mai no guarden informació sobre targetes de crèdit. Els hackers també haurien pogut accedir a prop de 350 currículums professionals de persones que aspiraven a treballar a la multinacional. Finalment, Square Enix també ha volgut desmentir que els atacants disposin del codi font de Deus Ex Human Revolution, per la qual cosa, la sortida del joc no s’hauria de veure afectada.

Comenta-ho al fòrum.

stats