Arriba Shards of the Dreams, un MMORPG gratuït

2 min

AmberGames, una companyia desenvolupadora de Letònia, ha anunciat que, des d’avui, ja està disponible Shards of the Dreams. Es tracta d’un joc de rol massiu multijugador en línia per a PC que, només en la seva fase de beta oberta, ja ha obtingut més de vint mil jugadors.De fet, molts d’aquests usuaris que l’han pogut provar, ja l’han definit com el primer clon de navegador del popular World of Wacraft.

Shard of Dreams és un joc gratuït però basat en els micropagaments. A través d’aquestes petites transaccions podrem obtenir millores temporals, facilitats per als jugadors, comprar moneda virtual o avatars únics, entre moltes d’altres coses.

El jugador comença el seu viatge a la Vall de la Boira i, inicialment presenta un format de sandbox, és a dir que ens podem moure lliurement pel mapa. Això sí, aquesta situació només es dona fins que arribem al nivell nou. A partir d’aquí haurem d’optar, forçosament, per dues faccions diferenciades: elGran Imperi o laTerra Erma Gris. Un cop acomplert aquest requisit se’ns desbloquejarà la opció de gaudir del mapa complet del joc.

Es tracta d’un mapa amb nou sectors diferenciats. A cada sector hi trobarem zones diverses i diferenciades entre sí. A més, segons els desenvolupadors, Shard of Dreams, és un dels jocs que, sense necessitat de descàrrega, gaudeix d’una major extensió de joc.

En total hi ha més de setanta masmorres (que inclouen paratges diversos com mines, coves, temples, projeccions astrals, etc.), dues-centes missions diferents, amb nivells de dificultat variables i també amb característiques molt diferenciades: en algunes haurem de decantar-nos per les converses, en altres serà imprescindible explorar, també haurem de realitzar extraccions mineres i, com no podia ser d’altra manera, tampoc hi faltaran les lluites de rigor.

Així doncs, després d’escollir a quina facció ens volem adscriure, gaudirem de moltes possibilitats: formar clans amb altres jugadors, explorar masmorres, participar en submissions, en combats individuals o contra altres clans i així moltes altres modalitats diferents.

Com també és habitual en molts dels jocs de rol massiu en línia,cada facció disposa de diferents classes, quatre en aquest cas. Cadascuna d'aquestes classes gaudeix d’unes habilitats bàsiques pròpies i un arbre de talents únics, que anirem obtenint i millorant a través depunts d’experiència.

Si teniu ganes de provarShard of Dreams que, recordem-ho, és gratuït i amb microtransaccions, només cal que accediu al següent enllaç:www.sodgame.es. El joc es pot gaudir sense haver d'instal·lar res. Ara bé, si ens interessa reduir els temps de càrrega i minimitzar el tràfic de dades podem baixar-nos un client de joc.

Comenta-ho al fòrum.

stats