Arriba Mortal Kombat Arcade Kollection

1 min

Warner Bros. Interactive ha anunciat que, per primera vegada a la història, la trilogia original de Mortal Kombat (formada per Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 i Ultimate Mortal Kombat 3) es publicarà junta en una única col·lecció disponible per a descarregar.

Segons Ed Boon, director creatiu de Netherrealm Studios, amb aquesta iniciativa volen aconseguir que els jugadors més joves tinguin la possibilitat d’apropar-se als inicis de la popular saga de lluita. Així podran descobrir els orígens dels personatges, els seus fatalities, escenaris clàssics i també els secrets més memorables de la saga.

Mortal Kombat Arcade Kollection està essent desenvolupat per Other Ocean, amb la col·laboració de Netherrealm Studios, i permetrà jugar online, a banda d’incorporar rànquings de jugadors, trofeus i també assoliments.

El recopilatori es podrà descarregar per 800 punts a través de Xbox Live o pagant 7,99€ si el comprem a través de PlayStation Network o Windows. La data de sortida s’ha fixat per aquest mateix estiu.

Comenta-ho al fòrum.

stats