Ara VaDeJocs al Generació Digital (24-09-11)

2 min

Durant aquesta temporada sovintejarà la presència d'Ara VaDeJocs al Generació Digital de Catalunya Ràdio. Alguns dels nostres redactors (que, com heu pogut llegir darrerament al portal, ja han participat en alguna ocasió a les tertúlies radiofòniques moderades per Jordi Selles), visitaran de tant en tant l'Estudi 1 de l'emissora pública. Aquesta tarda serà Joan-Albert Ros, el nostre cap de redacció, qui podreu sentir en antena, juntament amb d'altres col·laboradors del programa, a partir de les 16 hores i pocs minuts.

A més del nostre representant, també participaran a la tertúlia digital Oriol Boira, creador de videojocs del Club Súper 3, Jordi Sánchez Navarro, professor universitari i investigador de la UOC, programador de la secció d'animació del Festival de Sitges i Guille Martínez-Vela, expert en xarxes socials i dibuixant d'El Jueves. Tots plegats tindran feina a comentar l'actualitat del món de les noves tecnologies i de l'oci electrònic, que ve molt carregada aquesta setmana.

L'espai de conversa del programa s'ocuparà de parlar dels vint-i-nou anys de l'ús de les emoticones, de les novetats de la darrera actualització de Facebook, de l'obertura de Google+ per a tothom i de l'afegit de noves funcionalitats a totes dues xarxes socials, també farà referència a la reestrena en alta definició dels jocs de l'equip de desenvolupament dirigit per Fumito Ueda, Ico i Shadow of the Colossus, per a PlayStation 3, es farà ressò de la inclusió de nous filtres a Instagram, l'aplicació per a compartir fotografies des de terminals Apple iOS, i també dels canvis en la pugna entre Android i Apple per a aconseguir la major part del pastís possible del mercat d'smartphones. També es tractarà el llançament del sistema de pagament mòbil Google Wallet a Estats Units, l'impacte de la pirateria en el mercat de videojocs a l'estat espanyol, de l'expansió de Linux a moltes empreses i del llançament del joc de conducció F1 2011 de Codemasters, aparegut aquest divendres.

Recordeu que els canals de participació estan sempre oberts, sigui a través del xat del Generació Digital al web de Catalunya Ràdio, a través de mencions al compte d'usuari del programa la xarxa de microblogging Twitter, o comentant a la seva pàgina de Facebook.

stats