Ara VaDeJocs al Generació Digital d'aquest diumenge

1 min

Del 6 al 8 de juny se celebra a Los Angeles la fira més important del món sobre oci electrònic. Com és natural, al Generació Digital, programa de Catalunya Radio, es tractarà l'última hora de l'esdeveniment. Tenint en compte la magnitud de l'E3, del programa i del mitjà, és un plaer anunciar que Ara VaDeJocs tindrà representació a la taula de tertulians el proper diumenge dia 5. Allà hi serem, amb Jordi Sellas, Albert Murillo, Gina Tost, Raquel Díaz, Eloi Prieto, Francesc Blasco, Gustavo Benítez, Albert García i l'STAR.

El misteriós Project Cafe de Nintendo, la nova consola portàtil de Sony, les propostes de Microsoft per a Kinect, el retorn d'Steve Jobs a Apple, els jocs de third parties... noticies, rumors i opinió. Tot el que cal saber per a anar escalfant motors per aquesta cita.

Generació Digital va néixer com un programa de radio setmanal l'any 2003 i ha anat creixent en contingut, incloent videojocs, Internet, smartphones, televisió i tot el que tingui relació amb noves tecnologies i comunicació 2.0. L'horari del programa habitual és dissabtes de 16:00 a 18:00, i durant aquest estiu també els diumenges a la mateixa hora. Per si no en teniu prou, des de fa un mes els podem veure al Canal 33 cada dimecres a partir de les 22:15.

Podeu seguir el programa en directe per la ràdio, o en diferit, accedint al seu arxiu de podcasts, per internet, al següent enllaç.

Comenta-ho al fòrum

stats