Ara VaDeJocs avui a l'especial E3 del Generació Digital

2 min

Un dels esdeveniments més esperats per tots els aficionats al món de l’oci electrònic, l’E3 de Los Angeles, ja s’ha acabat i arriba el moment de realitzar-ne les valoracions pertinents. Així ho faran aquesta tarda al programa Generació Digital de Catalunya Ràdio i des d’Ara VaDeJocs no ens volíem perdre la ocasió de dir-hi la nostra, ja que com haureu pogut comprovar, durant tota la setmana ens hem bolcat de ple per oferir-vos les conferències en directe de Microsoft, Sony, Nintendo, Electronic Arts o Ubisoft i també totes les novetats sobre els diferents jocs que s’hi han anat presentant.

La nova Wii U, PlayStation Vita, jocs com Battlefield 3, Assassin’s Creed: Revelations, Gears of War 3 o la utilització de Kinect en jocs ja no tan familiars, seran només alguns dels temes que es tractaran a la tertúlia que comptarà amb la presència d’en Jordi Sellas, l’Albert García, la Gina Tost, la Raquel Díaz i la Cristina Solías.

Podeu escoltar el Generació Digital d’avui en directe de 16:00 a 18:00 a través de la sintonia de Catalunya Ràdio, o mitjançant la seva pàgina web i també podeu accedir al seu podcast i escoltar-lo en diferit un cop s’hagi emès el programa. Si amb això no en teniu prou, recordeu que també podeu seguir-los a través del programa setmanal que fan al Canal 33, cada dimecres a partir de les 22:15.

Comenta-ho al fòrum

stats