Anunciat oficialment el nou Soul Calibur V

1 min

El popular joc de lluita tornarà amb una nova entrega per a Xbox 360 i PlayStation 3. L’anunci l’ha fet oficial aquest matí Namco Bandai, distribuïdors del joc. Està previst que Soul Calibur V surti al mercat al llarg del 2012.

Segons els detalls que s’han donat a conèixer, aquesta nova entrega no serà un spin off, és a dir, que s’integrarà en la història de la saga. Més concretament, se situarà disset anys després dels esdeveniments ocorreguts a Soul Calibur IV. El protagonista serà un jove anomenat Patroklos, fills de Sophitia i Rothion. El noi no podrà evitar contemplar com el seu destí es veu lligat, inexorablement, al de les espases Soul.

El productor del joc, Hisaharu Tago, ha confirmat que hi haurà nous personatges, com en Patroklos, però que els afeccionats a la saga veuran com tornen vells coneguts. També tornarà l’editor de personatges que ja vam trobar a Soul Calibur IV, però en una versió millorada.

Un altre canvi important es produirà en l’aspecte gràfic del joc, que promet una major espectacularitat.A nivell tècnic, Tago també ha assegurat que es millorarà la intel·ligència artificial dels nostres adversaris i que s’incrementarà la rapidesa de la jugabilitat. Finalment, també s’ha anunciat que s’ampliaran els modes de joc en línia.

Comenta-ho al fòrum.

stats