Anunciada la data de la edició especial de Monkey Island

MonkeyIsland Zoom

MonkeyIsland

LucasArts i Activision han anunciat la sortida a Europa d'una col·lecció especial de Monkey Island, amb els jocs The Secret of Monkey Island: Special Edition i Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge inclosos.

The Secret of Monkey Island: Special Edition recupera el clàssic aparegut l'any 1990. Aquesta versió presenta els gràfics en alta definició, una banda sonora remasteritzada i els diàlegs plens d'humor que van ser referència a la seva època. Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck 's Revenge torna amb el millor de la versió clàssica, a més, incorpora noves característiques com el control directe per moure a en Guybrush Threepwood, el protagonista de la saga, i un sistema de pistes que destaca els objectes d'interès. El títol també inclou els comentaris dels creadors originals de la saga Ron Gilbert, Tim Schafer i Dave Grossman, rememorant les escenes més mítiques.

Aquesta edició de col·leccionista de Monkey Island inclou continguts no publicats anteriorment, com per exemple, escenaris nous o esbossos del joc. També podrem gaudir de la mítica banda sonora remasteritzada d'ambdós jocs, i d'storyboards i esbossos d'una pel·lícula animada sobre Monkey Island que Industrial Light & Magic mai va arribar a publicar.

Aquesta edició especial estarà disponible al mercat europeu a partir del nou de setembre per a Xbox 360, PlayStation 3 i PC.

Comenta-ho al fòrum