Anàlisi: Pinball HD

Zoom

Avui analitzem un joc de pinball publicat a la Tegra Zone, la botiga de NVIDIA per als dispositius Android que equipen xips de la família Tegra. Es tracta de Pinball HD, un joc que va aparèixer a iPad ja fa un temps i que ara fa la seva aparició en aquests aparells de l’altre sistema operatiu dominador del mercat mòbil.

portada.jpg Zoom

portada.jpg

Versió analitzada: Tegra Zone.

Gènere: Pinball.

Desenvolupat per: Gameprom.

També disponible a: iPhone, iPad, Mac.

Zoom

RAUL ARRIBAS| Barcelona

El joc que analitzem avui és d’aquella mena de jocs que completa de forma necessària el catàleg d’entreteniment d’un aparell com un tablet. No és un joc excessivament complicat si es compara amb d’altres analitzats aquí mateix, però proporciona diversió ràpida i directa.

Pinball HD ens presenta tres màquines de pinball inspirades en tres ambientacions ben diferenciades: el salvatge oest nord-americà, la jungla i les profunditats marines. Cadascuna d’aquestes màquines mira de diferenciar-se de les altres en la seva composició i en la seva complexitat, a més de seguir uns patrons de colors propis.

68.jpg Zoom

68.jpg

A nivell estètic les diferents màquines de pinball estan molt ben aconseguides, i els acabats són de molta qualitat. No només es veuen molt bé sinó que a més la pantalla fa zooms de forma dinàmica depenent d’on està la bola, ressaltant certes parts de la màquina quan no és necessari veure les palanques de joc. A més, el joc permet jugar-lo amb el tablet agafat en vertical i en horitzontal, i el camp de visió s’adequa al tipus d’orientació, acomodant la quantitat de superfície en visió directa de forma que sigui el més agradable possible per al jugador.

El joc compleix en l’apartat sonor tot i no ser un apartat especialment exigent en aquest joc. També disposa de marcadors on registrar les millors puntuacions, tant en local al propi dispositiu com a la xarxa, podent comparar els nostres resultats amb els millors de tot el planeta.

69.jpg Zoom

69.jpg

El punt delicat d’un joc d’aquest tipus radica en els controls, i en la rapidesa i tacte d’aquests. Els controls estan ben pensats, només s’ha de colpejar la pantalla amb els polzes per a activar el comandament del cantó respectiu. La resposta és bona, sense ser excepcional. En cap moment sentirem que no tenim el control dels comandaments tot i que sí que es nota una certa falta de reacció, o de “pes”, a l’hora de colpejar la bola o diferents elements del joc. És un control bo, acurat, però que no aconsegueix transmetre amb fidelitat la sensació de jugar a una màquina de pinball real.

70.jpg Zoom

70.jpg

Gameprom ha implementat alguns dels clàssics moments dels jocs de pinball de tota la vida, com són les estones on juguem amb més d’una bola a la vegada, les boles extres o els desafiaments durant la partida.

Pinball HD és un gran de joc de pinball adequat a la perfecció a un dispositiu tipus tablet. Jocs com aquests són del tot necessaris en els nostres dispositius portàtils per a poder disposar d’entreteniments clàssics de forma ràpida i sense complicacions.

El millor

  • Gràficament molt atractiu.

  • Bona interfície de joc.
  • Molt divertit.

El pitjor

  • Només disposa de tres màquines diferents.

  • Criteri discutible en el canvi de càmera en alguns moments de la partida.

Raul.jpg Zoom

Raul.jpg

"Pinball HD és ràpid, molt maco i presenta una bona jugabilitat. És un tipus de joc que no inventa res però tampoc li cal, assoleix el seu objectiu amb bona nota i serà un d’aquells jocs als que sempre hi tornareu de tant en tant a fer una partideta."

[pe2-gallery class="alignleft" ]

71.jpg Zoom

71.jpg

72.jpg Zoom

72.jpg

73.jpg Zoom

73.jpg

74.jpg Zoom

74.jpg

[/pe2-gallery]