Anàlisi: Gnu Revenge

 

Zoom

De la distribuïdora Bullpix arriba Gnu Revenge, un joc per a iOS. Va sortir al mercat gairebé al mateix temps que Angry Birds Space, amb una mecànica força semblant, però Gnu Revenge no passa desapercebut, és un joc amb un caràcter propi. A més, ha estat desenvolupat per Vaze, un estudi català.

Zoom

Versió analitzada:iPhone

Gènere: Habilitat, Puzle

Desenvolupat per: Vaze

Distribuït per: Bullpix.

PEGI:+4

També disponible a: iPad (app universal).

Zoom

Gnu Revenge es un joc en el que ens trobarem a la pell d'un nyu que haurà de rescatar els seus congèneres, capturats per uns malvats cocodrils espacials. Per tal de realitzar la nostra missió comptarem amb una motxilla autopropulsada, que accionarem prement un botó i que ens permetrà de moure el nostre protagonista en direcció als nostres companys remugants, atrapats dins unes bombolles flotants, en el nostre trajecte haurem de mirar de colpejar, també, els nostres enemics per poder finalitzar la missió.

Gnu-Renvenge-Gameplay01.jpg Zoom

Gnu-Renvenge-Gameplay01.jpg

Cal tenir en compte els obstacles que podem trobar, siguin planetes, nebuloses o meteorits. Com més a prop ens trobem d'aquests cossos o conjunt de cossos espacials, més gran serà el poder d'atracció de la gravetat que afecta el nostre personatge, i poden ajudar o perjudicar la realització de la nostre missió. Així doncs, per superar cada nivell recorrerem sovint a la tàctica clàssica de prova i error. Ens caldrà pensar la millor estratègia i en base a aquest enfocament tàctic decidir la nostra trajectòria, si no volem acabar estrellats o perduts en la immensitat de l'espai.

Gnu-Renvenge-Gameplay01.jpg Zoom

Gnu-Renvenge-Gameplay01.jpg

L'apartat gràfic del joc està molt ben resolt, fa gala d'una estètica cartoon que acompanya molt be l'ambientacióespacialdesenfadada i simpàtica del joc. El so desenvolupa correctament la seva funció sense arribar destacar dins del conjunt.

Gnu-Revenge-Gameplay03.jpg Zoom

Gnu-Revenge-Gameplay03.jpg

Gnu Revenge fa us de Game Center i compta amb setanta dos nivells repartits en quatre capítols, subdividits cadascun d'ells en divuit nivells. La dificultat variarà en consonància amb el nombre d'objectes amb els que interactuen: podem trobar canons i forats de cuc, a més dels elements anteriorment esmentats.Els controls són molt intuïtius, dins del joc apareixen molt ben diferenciats: un botó de propulsió, un d'autodestrucció (molt útil en el cas d'errar la trajectòria) i un botó de menú.

Gnu-Revenge-Gameplay04,jpg Zoom

Gnu-Revenge-Gameplay04,jpg

Gnu Revenge és un bon joc, concebut per gaudir-lo perfectament en dispositius mòbils. És entretingut i divertit, amb uns controls clars i fàcils d'utilitzar, presenta reptes més interessants a mesura que es van superen els nivells i és realment addictiu. Un títol especialment dissenyat per a estones breus, però intenses, ideal per a un dispositiu portàtil.

El millor

  • Controls molt ben adaptats a dispositiu mòbil.
  • La gran varietat de reptes.

El pitjor

  • Un so que es pot fer repetitiu.

Zoom

"Gnu Revenge és un joc amb caràcter propi. Entreningut i divertit, amb uns controls molt ben adaptats, i una gran varietat de reptes. Gnu revenge és un bon candidat per al nostre iPhone o iPad.".

Jordi Serra (Barcelona 1982), graduat en multimèdia i màster en disseny i creació de videojocs de la UPC).

Comenta-ho al fòrum