[Actualització] Teaser filtrat de Resident Evil 6

RE6 Zoom

RE6

Després d'un matí de rumors d'una i altra banda, la publicació digital Kotaku assegurava haver rebut la confirmació per part de Capcom Japó de l'existència d'aquest teaser i de la seva oficialitat, mentre que Capcom EUA no feia comentaris al respecte. La secció anglesa d'Eurogamer i altres mitjans del sector han dit que al Tokyo Game Show no ha aparegut aquest vídeo, i que per tant la informació vinculada al teaser era falsa. A mitja tarda, Kotaku ha comunicat que tot i la versió de Capcom Japó, s'havien de desdir d'aquesta informació, tot demanant disculpes pel malentès que aquesta podia haver causat als lectors.

Notícia original: Ha sortit a la llum una possible filtració relacionada amb Resident Evil 6, un projecte no confirmat al que s'ha relacionat últimament amb força rumors.

Capcom, que estaria realitzant aquest desenvolupament, no ha fet comentaris al respecte i tampoc es coneix cap detall de la història, però segons aquest vídeo l'emergència relacionada amb zombis o infectats estaria situada en una zona nevada.

Tot i no haver informació oficial sobre el projecte, alguns rumors apunten a que la càmera dels antics Resident Evil tornarà a ser el mètode escollit per a transmetre les sensacions de terror, que Leon i Jill seran personatges que podrem fer servir, o que Revelations, el Resident Evil de 3DS serà important per entendre totalment la història de la sisena part de la sèrie de Capcom.

Font: Resident Evil Center

Comenta-ho al fòrum