Propostes

La setmana del ‘Play’, del 21 al 27 de juliol

La setmana del ‘Play’, del 21 al 27 de juliol Zoom

MOUAWAD PER PARTIDA DOBLE AL GREC

Wajdi Mouawad participa en el Grec per partida doble. Hi presenta el díptic Des mourants, que inclou Inflamation du verb vivre i Les larmes d’Oedipe, dues obres escrites i dirigides per ell que culminen la seva adaptació de les tragèdies de Sòfocles.

FESTA DEL RENAIXEMENT DE TORTOSA

Aquest cap de setmana la capital del Baix Ebre viatja en el temps per vint-i-dosena vegada i torna a ser una vila esplendorosa del segle XVI. Durant aquests dies els ciutadans es vesteixen d’època i tota la ciutat es converteix en un espectacle digne de veure.

KAMASI WASHINGTON, APERITIU DEL FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA

Kamasi Washington és el saxofonista del moment. La seva música és exuberant com poques i li ha valgut comparacions ni més ni menys que amb John Coltrane. En teniu la prova a The epic (2015), el treball que l’ha situat al capdavant del jazz actual.

SALT MORTAL, EL FESTIVAL DEL KONVENT

El Salt Mortal és el festival que va néixer de la relació del Konvent de Cal Rosal amb el Guillem Colomer de L’Hereu Escampa. Dos dies i 18 grups afins al duet de Manlleu: Betunizer, Furguson, It’s Not Not, Futuro Terror, Da Souza, Power Burkas, KLS... i més!

LA GUERRA COM A EXPERIÈNCIA SENSORIAL

Una de les grans pel·lícules que s’estrenen aquest divendres és Dunkerque, de Christopher Nolan, una experiència sensorial de primera categoria que defuig les imatges de violència explícita però que no ens estalvia sentir la mateixa por que els soldats.

SKATALÀ AL BARNA’N’ROLL DEL POBLE ESPANYOL

Els pioners de l’ska en català es reuneixen per un concert únic amb motiu dels 30 anys de la seva primera maqueta, Fent d’aquí (1987). Serà al Barna’n’Roll del Poble Espanyol, amb grups com Lagwagon, Berri Txarrak, The Adicts i La Banda Trapera del Río.