Propostes

La setmana del ‘Play’, del 2 al 8 de juny

La setmana del ‘Play’, del 2 al 8 de juny Zoom

LA MÚSICA DE WARHOL, A CAN TRINXET

L’antiga fàbrica Can Trinxet de l’Hospitalet evoca la cèlebre Factory d’Andy Warhol amb la mostra Silver songs. La música d’Andy Warhol. Portades de discos, fotos, serigrafies, dibuixos, revistes i altres objectes repassen la intensa relació de l’artista amb la música.

FIRE!! LA MOSTRA DE CINEMA LGTBI

Torna a Barcelona la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià amb l’edició número 22 des que es va iniciar amb el nom de Mostra Lambda. 52 títols -la majoria estrenes al nostre país- entre llargs, documentals i curts, per a amants del cinema que trenca estereotips.

JOYCE DIDONATO CANTA 13 ÀRIES AL LICEU

La reconeguda mezzosoprano Joyce DiDonato presenta al Liceu En guerra i pau. Harmonia a través de la música, un programa multidisciplinari que inclou 13 àries barroques i espirituals, acompanyada pel conjunt instrumental Il Pomo d’Oro.

RITMES CALENTS I SABORS PICANTS AL PALO ALTO

Com cada primer cap de setmana de mes, torna el Palo Alto Market al famós recinte del Poblenou. Aquesta vegada, celebrant el bon temps a ritme de jazz i ritmes afrocubans, amb paradetes de banyadors estampats i propostes gastronòmiques.

PRIMAVERA MUSICAL PER A TOTHOM

Ja ha arrencat el Primavera Sound, el gran esdeveniment musical del cap de setmana, amb desenes de concerts, com els de The XX, Arcade Fire, Grace Jones i Van Morrison, al Parc del Fòrum, però també amb actuacions gratuïtes al CCCB fins diumenge.

TORNA AL GOYA L’ÈXIT TEATRAL ‘EL PREU’

Sílvia Munt dirigeix l’obra d’Arthur Miller que va triomfar al Grec 2016 (va ser l’espectacle teatral més vist) i que ara torna al Goya per donar una oportunitat a tots els que encara no l’han pogut veure. Amb Ramon Madaula, Pere Arquillué, Lluís Marco

i Rosa Renom.

JORNADES MUSICALS A L’ERMITA DE LA PIETAT

Diumenge arrenca una nova edició de les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, una de les cites culturals de més tirada de les Terres de l’Ebre. Amb Los Volcanes, Pepet i Marieta, Outer Space, La Iaia, Shirley Davis i molts altres.