Propostes
Ara Play

La setmana del ‘Play’, 26 de maig - 1 de juny

La setmana del ‘Play’, 26 de maig - 1 de juny Zoom

VERMUT AMB MUCHACHO Y LOS SOBRINOS

Aquest diumenge Muchacho y los Sobrinos amenitzaran l’hora del vermut amb un concert gratuït a l’espai exterior de L’Auditori. Diversió garantida amb la rumba del nonet que lidera el cantant, guitarrista i pianista Miguel Serviole, Muchacho.

NETFLIX FA LA GUERRA AMB BRAD PITT

Avui divendres s’estrena Máquina de guerra, la nova pel·lícula de Brad Pitt com a protagonista, però atenció, no es podrà a veure en sales de cinema perquè és una exclusiva de Netflix. Una polèmica nova tendència que, sembla, serà més habitual a partir d’ara.

‘FANTASMES’ FA REVIURE L’ANTIC POBLENOU

La nova Sala Beckett habita en l’edifici de l’antiga cooperativa Justícia i Pau, al Poblenou, i és per això que aquest cap de setmana invoca la memòria de les persones que van estar vinculades a aquesta entitat. Una sessió d’espiritisme coordinada per Sergi Belbel.

EL JAZZ ETÍOP DE HAILU MERGIA

No és tan conegut com Mulatu Astatke, però Hailu Mergia és també una llegenda de l’ ethio jazz. Elements de funk i de jazz es barregen amb ritmes africans i melodies orientals en la mescla irresistible d’aquest organista, acordionista i cantant.

DIMECRES COMENÇA EL PRIMAVERA SOUND 2017

Després del Primavera als Bars, als Barris i als Clubs, dimecres 31 comença l’activitat al Parc del Fòrum amb el tradicional concert gratuït. I a partir de dijous, la festa grossa: Slayer, Solange, Frank Ocean, The xx, Seu Jorge fent el tribut a David Bowie, Van Morrison...

ANIMAL ACOMIADEN ‘MÉS ENLLÀ DE LES PARAULES’

Animal, el grup de mestissatge liderat per Sr. Smizz, àlies Goku, acomiada la triomfal gira del seu debut discogràfic, Més enllà de les paraules (2016), que els va convertir en el grup revelació de la temporada. Punt i a part després d’un ascens meteòric.

NOU FESTIVAL DE JAZZ AL ROBADORS 23

El segell Underpool organitza un nou festival amb el col·lectiu de músics de jazz contemporani de Barcelona: és el Basement BCN Jazz Festival, on trobareu grans músics com Martí Serra, Jordi Matas, Ramon Prats, David Mengual, Dani Pérez...