Ara Play

La setmana del ‘Play’ (10 - 16 de febrer del 2017)

La setmana del ‘Play’ (10 - 16 de febrer del 2017) Zoom

POLÍTICA I BUFETADES: ÉS LÍCITA LA VIOLÈNCIA?

¿És legítim l’ús de la violència per preservar la democràcia? Realpolitik, l’obra d’Elies Barberà i Carles Fernández Giua que reflexiona sobre política i bufetades, arriba a Barcelona després d’estrenar-se al Temporada Alta i de tornar a passar per La Planeta.

 

GRAN CONCERT PER A LES PERSONES REFUGIADES

Joan Manuel Serrat, Jaume Sisa, Fermín Muguruza, Lluís Llach, Manolo García, Txarango, Sílvia Pérez Cruz... Fins a una cinquantena d’artistes pujaran a l’escenari del Sant Jordi a favor dels refugiats i com a part de la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

 

UNA RAÓ PER VIURE... I BALLAR

Fer construccions i escalar-les, crear trapezis per treballar en l’aire, fer nines, escultures... Tot això és possible quan ets ballarina i t’has de desplaçar amb crosses, com explica Claire Cunningham, a qui podem veure ballar aquest cap de setmana al Lliure. (P. 06)

 

CULTURA CRÍTICA AMB DEF CON DOS

Cítric, el cicle de cultura i crítica popular de l’Ateneu Popular 9 Barris, comença amb la contundència de Def Con Dos, grup pioner del rap metal espanyol liderat per l’MC i escriptor César Strawberry. El cicle s’allargarà fins al maig amb obres de teatre, circ i dansa

 

‘MOONLIGHT’, A PUNT PER A LA CURSA DELS OSCARS

Guanyadora del Globus d’Or a la millor pel·lícula en la categoria de drama i amb vuit nominacions als Oscars, arriba a la nostra cartellera Moonlight, un film sobre la infància, l’adolescència i l’etapa adulta d’un jove afroamericà en un barri conflictiu de Miami. (P. 05)

FESTIVAL ALCOOLS, POESIA EN ESCENA

Dimarts 14 de febrer comença una nova edició del festival poètic Alcools, amb el recital Joan Margarit i els seus poetes. Fins al 20 de març també aniran passant per l’escenari de la Beckett Roger Mas, Enric Casasses, Josep Pedrals, Martí Sales, Núria Martínez Vernis...

 

DIÀLEGS DE MÚSICA CONTEMPORÀNIA AL LICEU

Dijous comença el nou cicle de música contemporània Off Liceu - Diàlegs Musicals, al Foyer del Liceu, amb concerts de Ramon Humet, Joan Bagés i Clara Peya. La iniciativa vol donar veu a la creació catalana i espanyola i incentivar l’intercanvi d’idees.