La setmana del ‘Play’
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 13 - 19 de gener del 2017

La setmana del ‘Play’

LAURA AUBERT ÉS L’HOSTALERA DE GOLDONI

Dijous La Perla 29 porta L’hostalera de Carlo Goldoni, amb direcció de Pau Carrió, a la Biblioteca de Catalunya. Nosaltres hem parlat amb Laura Aubert, que encapçala el repartiment amb David Verdaguer, i no ens la pensem perdre per res del món!

EL ‘WERTHER’ DE MASSENET TORNA AL LICEU

L’òpera Werther, de Jules Massenet, basada en el llibre de Goethe, torna al Liceu després de 25 anys. Piotr Beczala s’alternarà el rol del jove protagonista amb Josep Bros sota la direcció musical d’Alain Altinoglu i amb Willy Decker a càrrec de la direcció escènica.

TRET DE SORTIDA DEL 30è TRADICIONÀRIUS

Avui comença la trentena edició del Festival Folk Tradicionàrius, sis mesos amb més de cent propostes d’arreu del món, que arrenca amb un concert que reuneix tots els grups que van participar a la primera edició del festival i amb Jaume Arnella com a conductor.

30 ANYS DEL HARLEM A FAVOR DELS REFUGIATS

El Harlem Jazz Club celebra el seu 30è aniversari amb el concert Refugees Welcome, en benefici de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR). Hi seran Quico Pi de la Serra, Peter Loveday, Yannis Papaioannou, Joan Vinyals i Big Mama Montse, entre d’altres.

ANY NOU ORTODOX AMB MÚSICA BALCÀNICA

Segons el calendari julià, cal esperar l’any nou la vigília del 14 de gener i això és el que farà la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat. Música de l’Est per tornar a celebrar el 2017 encara que no sigueu cristians ortodoxos.

15 ANYS DE CINE EXPERIMENTAL AL CCCB

La programació de cinema experimental del CCCB, l’Xcèntric, celebra 15 anys amb una inauguració de luxe: el Niño de Elche posant veu a les imatges en Super 8 de José Val del Omar, que deia coses com: “Els encadenaments lògics ens empresonen”.

APOLO STORE, A PREU DE COST!

L’Apolo Store, la botiga de la Sala Apolo, tanca les portes, però durant el mes de gener obrirà només els dissabtes amb concerts i altres celebracions, i amb tots els productes a preu de cost: discos, llibres, pòsters... Aquest dissabte amb l’emopunk de Coherence.