La setmana del ‘Play’, 6 - 12 de gener del 2016
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 6 - 12 de gener del 2017

La setmana del ‘Play’, 6 - 12 de gener del 2016

EL MEU PRIMER CONCERT DE KISS

Amb el volum adaptat a les orelles dels més petits i horari infantil (11 h), la promotora Rock en Familia porta a l’Apolo el grup de tribut Kiss of Death, en un concert pensat per als pares que vulguin iniciar els seus fills en la música de Gene Simmons i Paul Stanley.

40 ANYS DE L’ATENEU POPULAR 9 BARRIS!

El 9 de gener l’Ateneu Popular 9 Barris celebra els 40 anys de l’ocupació de l’antiga planta asfàltica convertida ara en espai de referència en música, teatre, circ i dansa. Atenció a la programació especial, que comença al febrer amb un concert de Def Con Dos.

TRIBUT BENÈFIC A DAVID BOWIE

Un any després de la desaparició del Duc Blanc, es repeteix el tribut que se li va fer l’any passat, ara amb Glaucs, Seward, Gerard Quintana, Mariona Aupí i molts més. Tota la recaptació serà per a La Casa dels Xuklis, de l’Associació de Nens amb Càncer.

‘A CADA REY SU MERECIDO’, AMB DAVID SOLANS

Anirem al Versus Teatre a veure aquesta obra de Félix Herzog, dirigida per Òscar Molina i interpretada pel mateix Herzog, Julio Alonso i David Solans, que ens explica com s’allunya del seu personatge de Bruno a Merlí amb aquesta incursió al teatre.

SCORSESE TORNA AMB ‘SILENCIO’

Martin Scorsese torna avui a la cartellera amb Silencio, una pel·lícula sobre l’aventura de dos jesuïtes portuguesos al Japó del segleXVII, on els missioners catòlics no eren precisament ben rebuts. Protagonitzen el film Andrew Garfield, Adam Driver i Liam Neeson. (P.05)

PREPAREU EL ‘TUPPER’ ELECTRÒNIC

Arriba la tercera edició del Tupper, trobada dinamitzadora de l’escena de la música electrònica a Barcelona amb concerts, presentacions, taules rodones, workshops... A més, estrenarà el documental Trapcelona, sobre la música trap a la ciutat.


MOTOS ‘CUSTOM’ I ROCK, AL PALO ALTO

Els motors de les motocicletes custom rugiran aquest cap de setmana al Palo Alto, on actuaran Ljubliana & The Seawolf i Pësh, entre d’altres, i es podrà veure l’exposició Hell’s Angels portraits d’Alberto García-Álix. Tot això i els clàssics food trucks de menjar, esclar.