La setmana del ‘Play’, 2 - 8 de desembre de 2016
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 2 - 8 de desembre de 2016

La setmana del ‘Play’, 2 - 8 de desembre de 2016

UN PARK CHAN-WOOK D’ÈPOCA

Com adapta el director d’ Old boy una novel·la ambientada a l’Anglaterra victoriana? Tenim ganes d’entrar al dens univers del cineasta sud-coreà, la mateixa setmana que també voldrem anar a viure al bosc, seguint els passos d’ El perdut, de Christophe Farnarier. (P.4-5)

 

QUATRE DÈCADES DE TEATRE LLIURE

El Teatre Lliure fa 40 anys i ho celebra per partida doble. D’una banda, amb la reposició actualitzada de Les noces de Fígaro de Beaumarchais, i de l’altra, amb la instal·lació commemorativa Visions Lliures, que repassa la història del teatre.


‘ELEKTRA’ DE STRAUSS, AL LICEU

L’aplaudida direcció de l’ Elektra de Richard Strauss que va fer Patrice Chéreau abans de morir arriba dimecres al Liceu i serà l’última vegada que es representi. Dirigeix Vincent Huguet i Josep Pons comandarà una orquestra de 87 músics.


LA GRAN EXPOSICIÓ DE RAMON CASAS

Cal anar a Sitges per veure l’exposició central de l’Any Ramon Casas, que commemora el 150è aniversari del naixement del pintor. Obres del mateix Casas (pintures, dibuixos i cartells), però també d’altres artistes coetanis, serveixen per posar-lo en context.


ELSA DE ALFONSO Y LOS PRESTIGIO, AL PATI

L’irresistible pop de baixa fidelitat i ecos vuitanters d’Elsa de Alfonso y Los Prestigio arriba a Lo Pati - Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, dins el cicle 360º, que el mateix dia també ha programat la performance de l’artista mallorquí Joan Morey Càmera, presó del cos.

‘UNDERGROUND’ HOLANDÈS

La banda holandesa Kanipchen-Fit aterra per primera vegada a Catalunya amb dates a Figueres (dv. 2), Barcelona (ds. 3) i al Konvent de Cal Rosal (dg. 4). Dissabte, dins del 2n aniversari de Finis Africae, a l’Hangar, amb Evol i STA Dub Ensemble.

LA VEU, GRAN PROTAGONISTA A OLOT

Neix el festival Veus, un esdeveniment dedicat als grups vocals que, en la seva primera edició, compta amb noms com Quartet Mèlt, Cap Pela, The Hanfris Quartet, Primital Bros, Karol Green, Òpera Secreta i By the Gospel River. Gòspel, barbershop music i més.