La setmana del ‘Play’
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 25 de novembre - 1 de desembre de 2016

La setmana del ‘Play’

100 BALLARINS, DE GENE KELLY A BRUCE LEE

Aquest dissabte, Cristian Duarte ballarà The hot one hundred choreographers, una obra inspirada en els seus cent ballarins més admirats, de Martha Graham i Merce Cunningham a Gene Kelly i Bruce Lee. I el Sâlmon> Festival continuarà dansant fins al 4 de desembre. (P.06)

ALBERT SERRA ESTRENA 'LA MORT DE LLUÍS XIV'

En una setmana en què també estrenen pel·lícula tòtems com Fernando Trueba i Nicolas Winding Refn, arriba a les cartelleres La mort de Lluís XIV d’Albert Serra. Nosaltres ja l’hem vist i us expliquem per què val molt la pena anar a veure-la. (P.04)

ÚLTIMS DIES D’ISTVAN SANDORFI AL MEAM

Últims dies per veure a Barcelona la retrospectiva més important del pintor hongarès Istvan Sandorfi al Museu Europeu d’Art Modern. Més de 140 obres de gran format que han fet parada a Barcelona després de passar per París, Mònaco, Abu Dhabi i Nova York.


THE CURE, EXPERIÈNCIA DE LUXE AL SANT JORDI

Si bé els grans discos de The Cure ja són cosa del passat, els de Robert Smith encara són capaços d’oferir grans concerts amb un repertori imbatible (com al Primavera Sound 2012, gairebé tres hores sobre l’escenari). Cita ineludible per als amants del pop sinistre.

LA TELE DE QUALITAT, AL MINIPUT

Com diuen a l’ APM?, la televisió és cultura. O com a mínim al Miniput, la mostra de televisió de qualitat de Barcelona que, des del 1994, es fixa en els programes més innovadors, provocadors, educatius i amb vocació de servei públic que s’emeten a la petita pantalla.

ARTS ESCÈNIQUES ACCESSIBLES AL SIMBIÒTIC

El Simbiòtic és un festival multidisciplinari d’arts escèniques accessibles, és a dir, aptes per a totes les persones siguin quines siguin les seves capacitats perceptives. Tres dies de tallers, xerrades i espectacles a la nova Sala Beckett.

JOCS HISTÒRICS I MINIATURES, AL BORN

Jornada especial del Dau, festival de jocs de taula que se celebra els dies 17 i 18 de desembre a la Fabra i Coats i altres espais de Sant Andreu. En aquesta prèvia, els millors clubs de recreació històrica de Catalunya proposaran partides ràpides als assistents.