La setmana del ‘Play’
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 18 - 24 de novembre del 2016

La setmana del ‘Play’ / SÂLMON FESTIVAL

CREACIÓ EN DANSA I MOVIMENT

Dijous comença la cinquena edició del Sâlmon<, el festival de creació en dansa i arts del moviment que revoluciona el Mercat de les Flors i altres espais de Barcelona amb 22 espectacles de creadors com Loscorderos, Jan Martens i Societat Doctor Alonso.

CARTELL DE LUXE AL FORAMURALLA

Ryley Walker, El Petit de Cal Eril, The Unfinished Sympathy i Ljubliana & The Seawolf són alguns dels artistes que seran al Foramuralla de Vic. Com Calvin Johnson, que hi actuarà com a Selector Dub Narcotic i de qui us parlem en aquestes pàgines.

FICCIÓ TELEVISIVA A IGUALADA I BARCELONA

La ficció per a televisió internacional té una cita a la catorzena edició del Zoom, el festival que aposta pel cinema fet pensant en la tele i el trasllada a la gran pantalla. Aquest any, a més, estrena seccions dedicades a les sèries i als nous formats televisius.

PER VESTIR BÉ CAL ANAR A SASTRERIA MODERNA

Sastreria Moderna és una pop-up no convencional que funciona com anar a cal sastre: us emproveu els vestits però no us els endureu, sinó que us els faran sota comanda. A més, coneixereu els dissenyadors i us convidaran a vermut: tota una festa de moda ètica i responsable.

ELS PIXIES PORTEN NOU DISC A BARCELONA

Els Pixies tornen a Barcelona amb un nou treball sota el braç, Head carrier, un disc en què Paz Lenchantin ja figura com a membre de ple dret en substitució de Kim Deal. Una cita obligada per a tots els fans del rock alternatiu dels 90.

IF FESTIVAL ‘IN PROGRESS’ AL SANTA MÒNICA

Cinc artistes residents a l’Arts Santa Mònica mostren al públic els seus projectes in progress de teatre visual i d’objectes. Una bona manera de conèixer com treballen i de tastar el que es podrà veure en l’edició del festival IF Barcelona del 2017.

¿VOLEU PUJAR AL TREN DE BOMBAY SAPPHIRE?

Si us agrada la ginebra, heu de fer un viatge amb el tren que Bombay ha muntat a l’Estació de França: un recorregut multisensorial ideat pels mags del menjar The Robin Collective. Com que només s’hi pot anar amb invitació en sortegem al nostre Facebook.