La setmana del ‘Play’, 11 - 17 de novembre del 2016
PROPOSTES

La setmana del ‘Play’, 11 - 17 de novembre del 2016

La setmana del ‘Play’, 11 - 17 de novembre del 2016 / L'ALTERNATIVA

LA SETMANA DEL CINEMA ALTERNATIU

Torna el Festival de Cinema Independent de Barcelona, que ja va per la 23a edició. Enguany, amb seccions a competició de llargmetratges i curts i una retrospectiva a Maurice Pialat. Heart of dog, de Laurie Anderson, inaugura el festival.

SI NO BALLEM NO HI HA REVOLUCIÓ

Després d’estrenar-se al Mercat de Música Viva de Vic, arriba a Barcelona la Festa de balls per salvar el món, una comèdia sobre les coreografies pop de Miguel Ángel Blanca amb Jordi Vilches i María G. Vera, i música de Joan Colomo, Sara Fontán i Edi Pou (Za!).

GIRS INTERDISCIPLINARIS AL PATI

Lo Pati d’Amposta es revoluciona amb un cicle que mescla disciplines i noms com Carles Congost, Elsa de Alfonso i Las Bistecs. Cada dissabte un concert i, a més, projeccions, xerrades, karaoke... Aquest dissabte, els inclassificables Grupo Homo.

CAOS, MÚSICA, IMPROVISACIÓ!

Festa de disciplines creuades en forma de happening amb més de 30 músics, ballarins i artistes del moviment amb l’esperit de l’Exploding Plastic Inevitable d’Andy Warhol i la Velvet Underground. Joc, espontaneïtat i participació (i excitació) del públic.

I SI ACABÉSSIM AMB LA CORRUPCIÓ?

Aquesta és la pregunta que es fa Teatre de l’Enjòlit a Realpolitik, aquest cap de setmana al Temporada Alta. I encara hi afegeixen: I si hi acabéssim a hòsties? Doncs bé, hem anat a parlar amb ells perquè ens ho expliquin i la conclusió és que caldrà anar a veure l’obra.

CRIDA ALS FANS DE TEENAGE FANCLUB!

Tots els fans de Teenage Fanclub estan cridats a la festa-concert d’homenatge als 25 anys del disc Bandwagonesque. Amb Roller Disco Combo, Her Little Donkey, Camp David, Supergrupo, Beach Beach, Me and The Bees, Nele(onard) i Da Souza.

PARTIDA D’ESCACS AMB DUCHAMP

Qui no voldria jugar una partida d’escacs amb Marcel Duchamp? Doncs bé, gairebé això és el que proposen a la Fundació Joan Miró: un recorregut per les avantguardes artístiques del segle XX amb el tauler de quadres com a motiu recurrent.