La setmana del ‘Play’, 21 - 27 d’octubre de 2016

La setmana del ‘Play’, 21 - 27 d’octubre de 2016

La setmana del ‘Play’, 21 - 27 d’octubre de 2016 / ESCENA POBLENOU

SURF, POLÍTICA I PERIODISME

L’apassionat del surf i periodista del The New Yorker William Finnegan ha guanyat el premi Pulitzer a la millor obra biogràfica per Años salvajes (Libros del Asteroide, 2016) i dilluns serà al CCCB per parlar de periodisme i democràcia. Presenta Albert Forns.

CONFERÈNCIA DE WILLIAM FINNEGAN. CCCB (BARCELONA). 24 D’OCTUBRE

TORNA LA SETMANA DEL DOCUMENTAL MUSICAL

Keith Richards vist per Julien Temple o Iggy & the Stooges segons Jim Jarmusch són algunes de les perles de l’In-edit més punk que s’ha fet fins ara. Repassem la programació amb dos dels comissaris del festival i n’hi ha per sucar-hi pa.

BEEFEATER IN-EDIT 2016. BARCELONA. DEL 27 D’OCTUBRE AL 6 DE NOVEMBRE

EL GERMÀ PETIT DEL PRIMAVERA SOUND

Som a la tardor i arriba el germà petit del Primavera Sound, un petit gran festival per als que volen ser els primers a veure en directe els grups dels quals tothom parlarà. Potser no us sonaran els noms, però hi ha un munt de perles i us les descobrim.

PRIMAVERA CLUB. BARCELONA. DEL 21 AL 23 D’OCTUBRE

L’ART MÉS TRANSGRESSOR SACSEJA EL BERGUEDÀ

Comença l’ambiciós cicle Art, Activisme i Terrorisme al Konvent de Cal Rosal, al Berguedà. Un mes i mig de música, exposicions i performances amb presències estel·lars com la Pussy Riot Masha, Abel Azcona i la firma de moda Parker Day.

ART, ACTIVISME I TERRORISME. KONVENT DE CAL ROSAL. 22 D’OCTUBRE - 4 DE DESEMBRE

HEROIS DE L’ESCENA AL POBLENOU

L’heroïcitat de les persones anònimes serà el fil conductor de la quinzena edició del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou. Un exemple és la peça participativa d’Ada Vilaró sobre les polítiques d’immigració.

ESCENA POBLENOU. DIVERSOS ESPAIS (BARCELONA). FINS AL 23 D’OCTUBRE

LA DANSA QUE REMOU GENERACIONS

El projecte Re-Mou-Te té l’objectiu de connectar coreògrafs de diferents generacions. En aquesta edició, Gemma Peramiquel presenta Lumox movitux, una recreació a partir d’ El món, la carn (l’últim cop) de la companyia La Sota de Bastos (1985-1996).

RE-MOU-TE 2016. LA CALDERA (BARCELONA). 21 D’OCTUBRE

ELS IMPREVISIBLES SEWARD, AL BEGOOD

Ara que la gent de l’Heliogàbal han agafat les regnes del BeGood, caldrà estar molt atents a la programació d’aquesta sala del Poblenou. Sense anar més lluny, aquest divendres hi actua Seward, un dels grups més singulars i excitants de Barcelona.

SEWARD. BEGOOD (BARCELONA). 21 D’OCTUBRE