La setmana del ‘Play’

La setmana del ‘Play’, 7-13 d'octubre del 2016

La setmana del ‘Play’

EL CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR TORNA A SITGES

El millor cinema fantàstic i de terror torna a prendre Sitges, que enceta avui divendres la seva 49a edició. Si no vols acabar marejat entre més de 200 títols, consulta la nostra selecció de 20 pel·lícules que no t’hauries de perdre per res del món.

SITGES 2016 - 49 FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE CATALUNYA. 7-16 D’OCTUBRE

MANRESA, DIÀLEGS ARTÍSTICS

Ja està en marxa la dinovena edició de la Fira Mediterrània de Manresa, en què destaquen diàlegs entre artistes de diverses disciplines, com l’espectacle d’Enric Montefusco amb la companyia Los Corderos, Sonia Gómez i els Falcons de Barcelona.

19 FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA. FINS AL 9 D’OCTUBRE

EL KONVENT ENSENYA LA FÀBRICA CAL ROSAL

El Konvent obre les portes de la fàbrica de Cal Rosal i organitza visites guiades dins les IV Jornades sobre les Colònies Industrials, una bona ocasió per conèixer un patrimoni que ha servit de plató a grups de música i programes culturals de televisió.

VISITES GUIADES A LA FÀBRICA DE CAL ROSAL. CAL ROSAL (BERGUEDÀ). 8-9 D’OCTUBRE

L’HELIOGÀBAL REOBRE AMB POESIA I ACÚSTICS

L’emblemàtic Heliogàbal torna a obrir les portes amb concerts acústics i recitals de poesia com els dels rapsodes eslovens Radharani Pernarcic i Jus Skraban, aquest divendres.

A més, durant tot l’octubre, celebra el cicle itinerant de concerts Vuitena Ronda.

RADHARANI PERNARCIC I JUS SKRABAN. HELIOGÀBAL (BARCELONA). 7 D’OCTUBRE

VIDRES TRENCATS A LA FARINERA DEL CLOT

The Broken Glass és un directe audiovisual produït entre Àustria i Espanya en què Asférico emet sons de caràcter hipnòtic, mentre Mia Zabelka toca el violí en directe i l’artista visual madrileny Elufo projecta les imatges de mons microbiològics.

THE BROKEN GLASS. CENTRE CULTURAL LA FARINERA DEL CLOT (BARCELONA). 8 D’OCTUBRE

EL FUTUR ÉS LA REHABILITACIÓ

Si es vol aconseguir un nou model energètic hi ha dues claus: els transports i l’habitatge. En aquesta fira s’oferiran activitats i tallers en què es tracten els beneficis de la rehabilitació i la millora de vida, amb actes participatius i per jugar amb tota la família.

FIRA DE LA REHABILITACIÓ. PASSEIG LLUÍS COMPANYS (BARCELONA). 8 I 9 D’OCTUBRE

LLEIDA, TERRA DE MÚSICA

Enric Granados era de Lleida. I Emili Pujol i Ricard Viñes, i altres músics de renom internacional. Lleida organitza el festival Musiquem als carrers i places de la ciutat per als ciutadans d’una terra que reivindica la bona música des de fa segles.

MUSIQUEM LLEIDA. CARRERS I CIUTATS DE LLEIDA I COMARQUES. DEL 7 AL 9 D’OCTUBRE