The Pixies.

La setmana del ‘Play’, del 30 de setembre al 6 d’octubre del 2016

The Pixies. / [PIAS]

BESALÚ LITERÀRIA I INDEPENDENT

Besalú sempre és un bon pla. I amb 48 editorials independents, més. En aquesta setena edició hi haurà des de Lluís Llach fins a Mar Coll i es farà un homenatge atípic a Ramon Llull. Liberisliber es consagra i aposta descaradament per una educació més forta.

LIBERISLIBER. 1 i 2 d’octubre

EL NOVITA A PASSEIG DE GRÀCIA

Entre el CCCB, el Macba, la plaça dels Àngels i la plaça Joan Coromines, el B-Anime Film Festival vol donar a conèixer produccions artístiques bestials, moltes de premiades arreu del món, però que no s’han vist a Barcelona. I a més: tallers, live art i xerrades!

B-ANIME FILM FESTIVAL. 1 i 2 d’Octubre

COM ACABAR FORMANT PART DE THE PIXIES

Com deu ser acabar tocant amb un grup que idolatraves? A Paz Lenchantin li ha passat amb els Pixies i ens ho explica en una entrevista. La baixista debuta en disc com a membre de ple dret amb el flamant Head carrier, que avui surt a la venda.

‘HEAD CARRIER’, THE PIXIES. 30 DE SETEMBRE

CÓRRER ENTRE TONYINES: DIVERTIT I SOLIDARI

4.000 persones correran pel rebost més gran de Barcelona. I tant si corres com si no, podràs participar en tallers alimentaris que es remataran amb una sardinada i botifarrada familiar. Els diners aniran a la lluita per l’alimentació infantil equilibrada.

CURSA MERCABARNA. MAJOR DE MERCABARNA, 76 (BARCELONA). 2 D’OCTUBRE

ISABELLE HUPPERT TORNA A BRILLAR AMB ‘ELLE’

Elle, la nova pel·lícula del director d’Instint bàsic, Paul Verhoeven, ha aconseguit captivar -gairebé- tots els nostres crítics. Així doncs, tots al cinema per veure la brillant interpretació de la gran Isabelle Huppert, que torna a fregar les cinc estrelles. (P.05)

‘ELLE’, DE PAUL VERHOEVEN CONSULTEU CARTELLERES

LA NOVA BECKETT FA MEMÒRIA DE BARRI

La nova Sala Beckett homenatja el passat cooperativista de la seva seu del Poblenou amb el cicle Memòria de Pau i Justícia -el nom de l’antiga cooperativa- amb l’obra Kilòmetres, de Marilia Samper amb Meri Yanes, més un espai de trobada i tres conferències.

‘MEMÒRIA DE PAU I JUSTÍCIA’. SALA BECKETT (BARCELONA). FINS AL 16 D’OCTUBRE

QUILÒMETRES MULTICOLORS

Córrer entre pols de colors per deixar la dutxa com un pantone continua arrasant a tot el món. L’any passat van córrer la cursa més de 6 milions de persones en 300 països diferents, i arriba a Barcelona per tercera vegada. Fòrmula d’èxit: 5 km de música, colors i felicitat.

THE COLOR RUN. PARC DEL FÒRUM (BARCELONA). 2 D’OCTUBRE