PALADARS

10 restaurants per posar-vos a to i acabar entre llençols

Establiments amb habitacions per a escapades romàntiques

Far de Cap de Creus. Zoom

HOTEL RESTAURANT CAL TEIXIDÓ

Amb vistes al Cadí, al cor de l’Alt Urgell, aquest establiment té un restaurant de pedra i fusta i amb llar de foc on sembla que el temps s’aturi. Després de sopar no tindreu ganes de marxar.

Sol de la Vila, s/n (Estamariu)
973 360 121
www.calteixido.com

HOTEL ESTANYS BLAUS

A només 40 minuts del Parc Nacional d’Aigüestortes, en aquest paradís del Pallars Sobirà podreu cruspir-vos un bon plat de xai de la zona, o una truita de riu. Unes viandes per escalfar-vos l’ànim.

Únic, s/n (Tavascan, Vall de Cardós)
973 623 178 / www.llacscardos.com

EL TANCAT DE CODORNIU

Traspassades les portes d’aquest tancat tot és possible. Un sopar gastronòmic, un tast, un cap de setmana on tot s’hi val. Una de les especialitats d’aquest establiment és la discreció.

Ctra. N- 340, Km 1059 (Sol de Riu, Alcanar)
696 544 801
www.tancatdecodorniu.com

FONDA CAL BLASI

Els plaers senzills sovint són els més plaents, i a Cal Blasi en són uns mestres. Hi trobareu cuina casolana, un tracte més que amable i un ambient que convida a la intimitat.

Alenyà, 11 (Montblanc)
977 861 336
www.fondacalblasi.com

CAVA I HOTEL MASTINELL

Les cinc estrelles que s’ha guanyat amb esforç aquest establiment són merescudes. Luxe que no embafa, plats deliciosos i vistes a les vinyes són el secret del seu èxit.

Ctra. de Vilafranca a Sant Martí Sarroca
(Vilafranca del Penedès)
931 156 132 / www.hotelmastinell.com

EL SERRAT

Amb la vall de Camprodon als seus peus, l’especialitat d’El Serrat (o Ca la Rosa de Tregurà) és la bona teca i la tranquil·litat d’alta muntanya. Elements indispensables per a la seducció.

Ctra. de Tregurà, s/n (Tregurà. Vilallonga de Ter)
972 136 019
www.elripolles.com/elserrat/cat

EL FAR DEL CAP DE CREUS

Sigui perquè l’especialitat és el peix i marisc fresc o perquè el magnetisme del Cap de Creus és difícil d’igualar, aquest establiment us atraparà més hores de les que teníeu previstes.

Cap de Creus
972 199 005
restaurantcapdecreus.blogspot.com.es

EL FORT

Primer va arribar el restaurant i després les habitacions. Receptes dels ibers, productes de la zona, vins de l’Empordà i unes postres de glans i figues que expliquen el significat d’ afrodisíac.

Presó, 2 (Ullastret)
972 757 773
www.hotelelfort.cat

ES CUCONS

Bona música, sopars amb espelmes, cuina lleugera, plats per desintoxicar l’organisme i preparar-lo per als plaers que no són gastronòmics. Un paradís de calma a deu minuts de cala Salada.

Camí des Pla de Corona, 110 (Sta. Agnès de Corona,
Eivissa)
971 805 510 / www.escucons.com

FONT SALADA

A 800 metres del Parc Natural de la Marjal d’Oliva-Pego, aquest petit hotel rural ofereix típica cuina valenciana, bons arrossos i productes de la terra.

Ctra. Gandia, km 210 (Oliva)
962 131 742
www.fontsalada.com