La suggeridora
REGINA RODRÍGUEZ SIRVENT

Balnearis que fan por, una avioneta estavellada i calçotets amb ànima Austin Powers

La suggeridora / DOCTOR MUMOJO Zoom

L’AVIONETA ESTAVELLADA

L’avió fa disset anys que és allà, després d’un fatídic accident per culpa de la boira. I durant aquests anys s’ha convertit en una de les excursions més mítiques del Montseny. Comença al centre de visitants de Santa Fe del Montseny i segueix la ruta dels Empedrats passant pel mirador del Turó de Morou. L’avió està a 950 metres i s’hi arriba després de caminar de vuit a deu quilòmetres que venen a ser tres o quatre hores. No hi trobareu ni el whisky ni la marihuana de Darrere el cor verd però val la pena.

CALÇOTETS AMB 'MOJO'

Do you have swag? Cool story, broh... I have moho! ” Això deia Austin Powers. I, efectivament, què més pots demanar-li a la vida si tens mojo, l’elixir que proporciona el sex appeal més infal·lible de tots? Aquesta va ser la inspiració dels fundadors de Mr. Mumojo, una nova marca de bòxers destinada a homes, dones i nens. Pijama o roba interior, aquests calçotets són tot terreny. El teixit està tot fet amb cotó natural, segueix les regles del comerç just i està produït 100% a Catalunya. Adeu a les ratlles i als quadrats, aquí parlem de porquets voladors, de hot dogs i de plàtans. Edicions limitades amb ingredients que garanteixen un mojo de qualitat i amb una història per a cada model. No tenim constància de l’índex d’èxit, però del que no hi ha dubte és que són una bona excusa per trencar el gel.

NI PER UN MILIÓ D’EUROS

La pell de gallina està assegurada. Ja sigui si puges les escales i sents el primer crec, o quan arribes a la joia de la corona: baixant les escales al soterrani, travessant un negre opac i una olor de sofre in crescendo, s’obre un passadís d’arcs de pedra amb una filera de banyeres individuals. El balneari abandonat, construït el 1829, és tan fotogènic i misteriós com perillós, però val la pena acostar-s’hi. Això sí, aneu-hi de dia. De nit es diu que se senten veus... jo no ho aniria a comprovar ni per un milió d’euros.