La suggeridora
REGINA RODRÍGUEZ SIRVENT

Retrats centrifugats, una casa de conte i un vermut electrònic

Retrats centrifugats, una casa de conte i un vermut electrònic / JOSÉ MOÑÚ Zoom

RETRATS CENTRIFUGATS

Senyores i senyors, us presento... -preparats?- Rita Barberá! En realitat el quadre es diu La alcaldesa, però la inspiració és 100% Barberá. De fet és un retrat seu. Claríssim, no? Peineta inclosa. A més d’aquest retrat, també trobareu els de sugar daddy, sastre i mossèn, tots amb americana i corbata perquè quedi ben clar on acaba el coll i comença el cap. Quinze retrats tan inquietants com espatarrants que José Moñú (Saragossa, 1981) acaba d’inaugurar sota el títol Invisible. Impressionisme tirant a abstracte barrejat amb llenguatge pop art que tira d’icones populars. Com l’alcaldíssima. Si els mires una estona pots arribar a desglossar uns ulls i una boca que es tornen a perdre en pocs segons. Però el millor és que tots atrapen sense remei i descol·loquen prou perquè surtis, com a mínim, rient.

‘Invisible’, de José Moñú

3 Punts Galeria

Enric Granados, 21 (Barcelona) Fins a l’11 de juny

MÉS BUCÒLIC, IMPOSSIBLE

Entre dos edificis de formigó, un de vermell i un de blanc, camuflada entre arbustos i una heura treta de les cases de Jane Austen, hi trobareu la Villa Mayfair. Si sou il·lustradors (majors d’edat) i dissabte al matí teniu temps, agafeu la llibreta, la càmera, els llapis o la tauleta digital i aneu-hi, perquè tindreu premi. I no només pel vermut i la cervesa. Totes les obres dels participants s’acabaran exposant i el guanyador il·lustrarà un llibre infantil editat per Mosquito Books!

‘Una casa de cuento’

Villa Mayfair

Via Augusta, 240

21 de maig d’11 h a 14 h

VERMUT ELECTRÒNIC FAMILIAR

Si encara no heu estat a Wer-haus, ja aneu tard. L’espai és una obra mestra dels arquitectes de LaBoqueria.net on es barregen un bar, una botiga de roba i un quiosc amb un aire molt berlinès. I aquest diumenge teniu l’excusa perfecta per anar-hi: s’inaugura el Hidden vibes, un esdeveniment family friendly amenitzat amb bon vermut i música electrònica. Estrenaran l’escenari de la primera edició Mr.K! i TBN, un bon aperitiu pre-Brunch Electrònic. Només cal que us hi apunteu a la seva pàgina de Facebook.

‘Hidden vibes’

Wer-haus

Aragó, 287

22 de maig de 12 a 17 h