Propostes
ARA PLAY

La setmana del ‘Play’, de l’1 al 7 de febrer

La setmana del ‘Play’ Zoom

ELS VESPRES D’HIVERN

El duo polifònic Tarta Relena enceta avui la programació dels Vespres d’Hivern a la Universitat de Barcelona, que es fa al paranimf de l’edifici històric. El cicle continua tots els divendres de febrer amb els concerts de Marta Cascales Alimbau, Escarteen Sisters i Awwz.

DE L’1 AL 22 DE FEBRER

EUFÒNIC URBÀ 2019

En marxa l’Eufònic Urbà 2019, la versió del festival d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre a l’Arts Santa Mònica. Amb concerts de Lawrence Rothman, Huma, Nus, Konx-om-Pax i Enrique Tomás, i instal·lacions d’Adam Basanta i Martina Ampuero. Entrada gratuïta.

FINS AL 2 DE FEBRER

FESTIVAL OUI! DE TEATRE EN FRANCÈS

Tercera edició del festival de teatre en francès Oui!, que acollirà Reconstitution (Reconstitució) de Pascal Rambert i oferirà dues estrenes mundials, Pas pleurer i Desaxé. Aquest any, a més de l’Institut del Teatre i l’Institut Francès, s’hi suma la sala Dau al Sec.

DEL 15 AL 17 DE FEBRER

JOANA GOMILA & LALI AYGUADÉ

La cantant Joana Gomila i la ballarina Lali Ayguadé presenten al Festival Tradicionàrius Sa mateixa, un espectacle que combina la musica mallorquina d’arrel i la dansa contemporània amb humor i poesia.

7 DE FEBRER

PALO MARKET FEST

La nova edició de Palo Market Fest, dedicada a les “noves famílies”, estrena el programa Fashion Forward, que vol impulsar dissenyadors joves i marques emergents, i oferirà parades de street food i jazz contemporani en directe.

2 I 3 DE FEBRER